Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Chcete mít doma malého hokejistu? Přijďte si to zkusit na Kipsta Day!

30. 08. 2019 | 19:23

Blíží se nový školní rok a s ním ideální příležitost zkusit si nový sport. A přesně to můžete udělat v sobotu 31. srpna. Vyrazte k libereckému Decathlonu na Kipsta Day, kde si můžete vyzkoušet, jaké to je být hokejistou!

hokej stánek
Foto: www.hcbilitygri.cz

V areálu u Decathlonu pro vás bude připraven stan Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, kde mládežničtí trenéři Bílých Tygrů vysvětlí zájemcům, co vše obnáší hrát hokej. Pro děti pak budou připraveny aktivity, jako například střelba na branku, kde si na vlastní kůži vyzkouší svou zručnost.

Balanc si malí i velcí návštěvníci otestují na slackline, k dispozici pak bude také stiga hokej. Na místě nebude chybět ani náš tygří maskot nebo stánek s fanpředměty, kde budou k dostábí vybrané produkty tygřího fanshopu. Pořídit si tak můžete některý ze stylových suvenýrů.

Nenechte si ujít sobotní Kipsta Day! Těšit se na vás budeme od 11 do 16 hodin. Přijďte se pobavit a vyzkoušet si některé z hokejových dovedností. Kdo ví, třeba se právě z vašeho dítěte stane nový malý Bílý Tygr.

www.hcbilitygri.cz