Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Druhý fotbalový duel ve dvou dnech! Bílí Tygři se v sobotu představí v Hrádku

18. 06. 2021 | 17:27

Už v těchto dnech čeká Bílé Tygry fotbalový dvojboj. Kromě tradiční exhibice v Rozstání se totiž představí také v sobotu v Hrádku nad Nisou, kde změří síly s místním Slovanem.

fotbal ilu football-1274661 1280
Ilustrační foto

Fotbalový tým FK Slovan Hrádek nad Nisou slaví 111 let od svého založení. Oslavy se uskuteční od pátku 19. června do neděle 21. června. A chybět u toho nebudou ani Bílí Tygři Liberec! V sobotu 20. června od 15 hodin totiž změří síly s výběrem Slovanu Hrádek "B".

Kromě samotného fotbalového duelu, v němž tygří A-tým podruhé ve dvou dnech obuje kopačky a ukáže své fotbalové dovednosti, se můžete těšit na další bohatý doprovodný program. Chybět nebude fotbalová klec, FUN park pro děti nebo bohatá tombola. Ve stánku s tygřími fanpředměty se budete moci vybavit na novou sezonu a po utkání si tyto fanpředměty rovnou budete moci nechat podepsat.

Vyrazte v sobotu 20. června na fotbalové hřiště v Hrádku nad Nisou a oslavte společně s Bílými Tygry 111 let od založení místního fotbalového klubu!

www.hcbilitygri.cz