Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dvougólový hrdina Adam Dlouhý pochválil publikum, pomyslného šestého hráče

15. 03. 2023 | 6:56

UVNITŘ ČLÁNKU INFO O PRODEJI VSTUPENEK: Když bylo v pátém zápase předkola nejhůř, vstřelil dvě branky a nastartoval Bílé Tygry k velkému obratu. Adam Dlouhý se proti Plzni blýskl fantastickým výkonem. "Obrovsky nám pomohli fanoušci. Když jsme dali první gól, dostali se do varu," chválil pomyslného šestého hráče.

Jak velký kámen ze srdce vám spadl?
Obrovský. Byl to ale už pátý zápas, tady se na favority už nehraje. Doufám, že si tenhle zápas budeme všichni pamatovat do konce života, protože něco takového se mockrát nepodaří.

Obrat jsi pomohl nastartovat dvěma góly...
V té první situaci jsme vybojovali puk z forčeku a Jirka Průžek hodil kotouč na bránu. Říkali jsme si, že budeme všechno chtít tlačit na branku, šli jsme do dorážky a nějak jsme to tam dotlačili. U druhého gólu jsem šel instinktivně do brány a kdybych ji poloprázdnou netrefil, byla by to obrovská chyba.

Foto z www.hcbilitygri.cz

Bylo to, že jste se ještě v první třetině dostali na dostřel, klíčové?
Asi ano. Ještě bych ale vypíchl jednu situaci, když Kvaky za stavu 0:3 chytil přečíslení dvou na jednoho. Hodně nás podržel a dal nám šanci to utkání ještě otočit.

Jak jste za stavu 0:3 pracovali s psychikou?
Bylo to těžké, ale věděli jsme, že Plzeň do té doby dala asi z pěti střel tři góly. Řekli jsme si, že nemůžeme bláznit, protože stále zbývalo padesát minut. Chtěli jsme hrát náš hokej a věděli jsme, že ten zápas ještě není ztracený.

Zatímco první dva zápasy série byly oboustranně jasné, od třetího duelu to už bylo ryzí play-off, že?
Od třetího zápasu už tam byly emoce, něco proběhlo v médiích. To k vyřazovacím zápasům patří, pro tohle hokej hrajeme.

Foto z www.hcbilitygri.cz

Jak důležitým faktorem byli v rozhodujícím utkání fanoušci?
Rozhodně jim musíme poděkovat, i za nepříznivého stavu stáli při nás. Když jsme dali první gól, dostali jsme je do varu. Obrovsky nám to pomohlo.

Označil bys tenhle zápas za tvůj prozatím životní?
Asi jo. (úsměv) Jsem ale hlavně rád, že to v prodloužení dobře dopadlo. Vzpomínám si, že když jsem v play-off nastoupil, a bylo prodloužení, poslední čtyři jsme vždy prohráli. Teď se to přiklonilo na naši stranu.

Foto: twitter Bílí Tygři

Ve čtvrtfinále jdete na Hradec. Co by na něj mohlo platit?
Je to těžký soupeř, ale my se na něj připravíme. Budeme bojovat, podrobnosti si teprve řekneme. Každopádně to bude jiný hokej, než s Plzní.

S Hradcem už máte v play-off zkušenosti, budou tam zase emoce?
Je to možné, ale k play-off tohle prostě patří. Kdo je zvládne lépe, postoupí.

Informace o prodeji vstupenek na čtvrtfinále

Je rozhodnuto! Po strhujícím předkole se Tygři představí ve čtvrtfinále play-off proti Hradci Králové, které odstartují na venkovním ledě v neděli 19. března. Doma se pak představí ve čtvrtek 23. a v pátek 24. března. Předprodej vstupenek v rámci předkupního práva bude zahájen v pondělí.

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na čtvrtfinále play-off odstartuje v rámci předkupního práva pro permanentkáře ve středu 15. března v 10:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo bude možné uplatnit do pátku 17. března.

Následně v sobotu 18. března v 10 hodin odstartuje volný prodej dosud nevyužitých vstupenek.

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude v rámci předkupního práva otevřena pouze v pátek 17. března, a to od 13 do 18 hodin.

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až před prvním domácím utkáním čtvrtfinále play-off, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva si pro předkolo budou moci majitelé permanentních vstupenek zajistit svá sedadla a dokoupit až 3 další vstupenky. Dokup budou moci ve stejném režimu uplatnit také majitelé klubových karet, kteří mají v ceně své karty také všechny zápasy play-off. Nákup v rámci předkupního práva budou moci provést také majitelé VIP karet, rezervačních karet či členských karet Tělovýchovné jednoty.

Ceník vstupného

Vstupenky na čtvrtfinále play-off budou prodávány od 300 Kč do fanklubu do 540 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 100 Kč do běžných kategorií a 200 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

www.hcbilitygri.cz