Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Esportoví SINNERS mezi naprostou světovou elitou! Postoupili do nejprestižnější CS:GO ligy ESL Pro League

29. 06. 2021 | 10:45

Esportový tým SINNERS, který se připravuje v areálu Sport Parku Liberec, je naprostou tuzemskou špičkou. Nyní se však zařadil také mezi světovou elitu. O víkendu si zajistil postup do nejprestižnější CS:GO ligy ESL Pro League!

sinners zedko
Foto: www.hcbilitygri.cz

Úspěchy SINNERS na domácí scéně nejsou žádným tajemstvím. Vždyť například před týdnem ovládli potřetí v řadě československou Sazka eLeague, která je nejprestižnější domácí dlouhodobou soutěží a v které tak panují již rok a půl v kuse.

Nyní však CS:GO sekce SINNERS zapsala asi největší úspěch v historii českého CS:GO. Po triumfu v ESEA Premier S37, tedy druhé nejvyšší světové lize, si zajistili postup mezi absolutní elitu! Takový počin se dosud žádné české esportové organizaci nepodařil.

Finále proti polským AGO GAMING přitom bylo při pohledu na skóre přímočarou záležitostí, byť jednotlivá kola celkovému výsledku rozhodně neodpovídala a nešlo o vůbec jednoduchou bitvu. Přesto se nakonec SINNERS podařilo zvítězit na obou mapách a dokráčet k triumfu. Kromě samotného postupu do nejprestižnější ligy světa se mohou těšit i na prize money ve výši 20 000 dolarů.

Gratulujeme libereckému esportovému celku k historickému úspěchu a v srpnové ESL PRO League přejeme mnoho štěstí!

www.hcbilitygri.cz