Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Extraliga 2019/20 je už rozlosována. Bílí Tygři začnou v Hradci, prvním domácím soupeřem bude Sparta

09. 05. 2019 | 5:00

Sezóna 2018/19 skončila teprve nedávno a Tygři nakonec brali stříbrné medaile. Hráči si nyní užívají zaslouženého volna, už nyní je ale znám rozpis následujícího ročníku a fanoušci by tak měli zbystřit! Do nové sezóny by měli Liberečtí vstoupit v pátek 13. září.

rozlos1sparta
ilustrační foto

A hned je čeká pořádně pikantní souboj, jelikož se představí na ledě královéhradeckého Mountfieldu. První domácí střetnutí přijde hned 15. 9., kdy do města pod Ještědem zavítá Sparta.

V dalším duelu na libereckém ledě přivítají šelmy rivala z Mladé Boleslavi. Setkání finalistů uplynulého ročníku bude poprvé na programu 20. října, v rámci 12. kola zavítají Severočeši do Třince.

archivní foto: www.hcbilitygri.cz

Pro fanoušky by poté mohlo být zajímavé utkání se staronovým členem extraligy z Kladna, které se v Home Credit Arény představí na konci listopadu.

Základní část 2019/20 tak bude jistě opět atraktivní! V plánu je klasických dvaapadesát kol a poslední duel sehrají Liberečtí 6. března v Karlových Varech.

Současná podoba rozpisu zápasů ještě může doznat mnoha změn, všechny kluby mohou nyní žádat o výměnu pořadatelství nebo přesuny utkání z důvodů obsazení haly.

Aktuální extraligový rozpis utkání Bílých Tygrů si můžete prohlédnout na následujícím odkazu.

www.hcbilitygri.cz