Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fan Challenge je tady! Soutěžte s ostatními o zájezd na finále CHL

13. 08. 2019 | 18:49

V rámci Champions Hockey League se mohou fanoušci zapojit do fan challenge, ve které soutěží za sebe i za svůj oblíbený klub. Vyberte si Bílé Tygry a v celkem 19 disciplínách sbírejte body. Výhra je opravdu lákavá, hlavní cenou je zájezd na finále CHL!

hokej fans
Foto: www.hcbilitygri.cz

V CHL Fan Challenge mají fanoušci možnost sbírat body v 19 různých kategoriích. Body jednotlivých fanoušků jsou připočítány klubům, které si vybrali při registraci, což dává možnost porovnávat kluby. Navíc bude k dispozici i individuální žebříček všech fanoušků, kteří tak uvidí, jak si vedou v porovnání se zbytkem Evropy.

Cílem soutěže je najít klub s nejaktivnějšími fanoušky, který bude určen na základě bodování v celkovém žebříčku. Zároveň budou odměnění i tři celkově nejaktivnější fanoušci na základě pořadí v individuálním žebříčku.

Aby se CHL Fan Challenge mohlo zúčastnit co nejvíce fanoušků, uskuteční se dvě bodovací kola, jedno ve skupinové fázi a druhé v play-off.

Soutěžit se bude o velmi atraktivní cenu, kterou je VIP výlet pro dvě osoby na finále CHL 4. února 2020 (včetně letenek, hotelu a VIP vstupenek na zápas). Nenechte si to ujít a pomozte Bílým Tygrům nasbírat co nejvíce bodů.

CHL Fan Challenge najdete online zde: www.chl-fan-challenge.com

www.hcbilitygri.cz