Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalista Vladimir Jovovič prodloužil s Jabloncem smlouvu o další sezonu

26. 02. 2020 | 13:00

Záložník Vladimir Jovovič prodloužil s fotbalisty Jablonce smlouvu o další sezonu. Třetí celek ligové tabulky o tom informoval na svém webu.

jovovič  smlouva web-nahled
Foto: zdroj: www.fkjablonec.cz

"Jsem rád, že jsem smlouvu prodloužil. Měl jsem smlouvu do léta, ale domluvil jsem se s majitelem, že prodloužíme. On měl zájem a já jsem také chtěl pokračovat v Jablonci," citoval jablonecký web pětadvacetiletého černohorského reprezentanta.

Severočeši ho přivedli v létě 2017 z Crvené zvezdy Bělehrad. Za dvě a půl sezony v dresu Jablonce odehrál 76 ligových zápasů, v nichž vstřelil 13 branek. Na podzim 2018 se s týmem trenéra Petra Rady představil v Evropské lize.

"Fotbalově se cítím v Jablonci dobře, protože tady jsem tři roky a hodně jsem si tu zvykl. Už jsem odehrál dost zápasů a to je pro mě důležité. Myslím si, že se mi v Jablonci daří a hraje se mi dobře, je to vidět i na výsledcích. Teď se chci ještě zlepšit a udělat vše, co můžu, aby se Jablonec zase dostal do evropských pohárů," uvedl Jovovič.

čtk