Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalisty Jablonce podpoří ve středu 10. června proti Karviné kolem 120 permanentkářů

05. 06. 2020 | 19:15

Fotbalisté Jablonce se ve středečním utkání 29. kola první ligy proti Karviné budou moci spolehnout na podporu nejvěrnějších fanoušků. Od pondělí 8. června díky dalšímu uvolnění vládních opatřování proti šíření koronaviru může být na stadionu přítomno 500 lidí. Severočeši díky zvýšené kvótě pustí na souboj se Slezany zhruba 120 permanentkářů.

fotbal jablonec-slovacko1
Foto: Artur Irma

"V uplynulých dnech jsme rozeslali e-mailem osobní pozvánky nebo jsme našim fanouškům volali, že ti, kteří nevynechali žádný zápas v sezoně, či jen například jeden, mohou přijít na středeční zápas s Karvinou," řekl tiskový mluvčí Jablonce Martin Bergman klubovému webu.

Duel s Karvinou zhlédne kolem 120 majitelů permanentek. "Jsme rádi i za toto číslo, pevně věříme, že se bude postupně zvyšovat. Teď jsme se rozhodli pozvat ty nejvěrnější. S přibývajícím počtem přítomných osob budeme postupovat stále tak, abychom na stadion dostali další a další permanentkáře. Volný prodej vstupenek se v tuto chvíli podle odhadů uvolňování jeví jako málo pravděpodobný," uvedl Bergman.

"Moc rádi bychom vyšli vstříc všem majitelům sezonních permanentek, ale musíme postupovat v souladu s uvolňováním hygienických opatření. Není to jednoduchá situace. Bylo složité najít, podle nás správnou, cestu a je nám jasné, že se ne vždy zavděčíme všem. Musíme být trpěliví a doufat, že alespoň na nadstavbu se dostane již co nejvíce fanoušků," prohlásil Bergman.

Na středeční utkání Českých Budějovic s Teplicemi by se podle webu Dynama mělo dostat přibližně 250 permanentkářů. O vstupu části majitelů sezonních vstupenek uvažuje i Liberec, který v posledním 30. kole základní části přivítá v neděli 14. června Ostravu. Vybraní permanentkáři už zavítali na utkání v Příbrami nebo v Opavě.

čtk