Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hlasujte pro Bílé Tygry v anketě o nejhezčí extraligové dresy!

21. 10. 2019 | 17:01

Který z týmů Tipsport extraligy ledního hokeje má nejhezčí dresy? To je otázka, kterou si lámou hlavu fanoušci i hokejoví novináři. Anketa portálu Hokej.cz nabízí fanouškům najít na tuto otázku odpověď. Jak si v konkurenci ostatních týmů povedou Bílí Tygři?

hokej dresy PP 9678
Foto: www.hcbilitygri.cz

Náš tým si pro letošní sezonu připravil sadu dresů, jejíž největší dominantou je samozřejmě velké tygří logo na hrudi. Trikoty však obsahují i další grafické prvky, jako například trojici pruhů, které vycházejí z grafického vizuálu pro sezonu 2019/20, nebo například stopy po tygřích drápech, které se již také staly stabilní součástí dresů.

Jak si podle vás vedou tygří dresy v konkurenci ostatních extraligových dresů? Hlasovat můžete na portálu Hokej.cz. Zde kromě libereckých trikotů naleznete také fotky dresů všech ostatních soupeřů.Foto: www.hcbilitygri.czZaujali vás tygří dresy? Pokud ne, který z extraligových týmů má podle vás ty nejpovedenější? Zaujala vás litvínovská žlutočerná tradice, třinecká dračí červenobílá nebo snad kladenské rytířské trikoty? Hlasujte pro nejhezčí dresy a ukažte, který z extraligových týmů má podle vás nejlepší vkus!Hlasovat, ale také prohlédnout si všechny extraligové dresy, můžete na webu Hokej.cz.

Hlasujte ZDE!

www.hcbilitygri.cz