Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hokej i nadále zůstane rodinnou zábavou. Dětské permanentky a vstupenky se nezdraží

13. 06. 2022 | 5:48

Není žádným tajemstvím, že Bílí Tygři kladou důraz, aby byl hokej v Liberci rodinnou zábavou. Také proto ani pro nadcházející sezonu nezdražujeme dětské permanentní či jednorázové vstupenky.

tygřík
Foto: www.hcbilitygri.cz

Rádi vyrazíte na hokej i se svými dětmi? Pak vás jistě potěšíme. Ani v době raketově rostoucích nákladů a vysoké inflace Bílí Tygři nezdražují dětské vstupné. To znamená, že zvýhodněnou dětskou permanentní vstupenku si budete moci i nadále zakoupit za 1 000 Kč. Změny cen se nedotknou ani jednorázového vstupného, v průběhu sezony tak bude dětský lístek stát tradičních 50 Kč.

Tato zvýhodněná cena se týká všech dětí do 140 cm výšky. Pro děti do 3 let je pak vstup do Home Credit Areny zdarma bez nároku na sedadlo. "Je naším cílem, aby si rodiny i v této složité době mohly dovolit vyrazit společně na hokej. Víme, že právě na rodiny s dětmi dopadá současné zdražování nejvíce, snažíme se tedy, aby byl dopad na ně na hokejových utkáních co nejmenší," vysvětluje marketingový manažer Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Za 1 000 Kč tak můžete svým dětem zajistit permanentní vstupenku, díky níž mohou dorazit na každý z 26 domácích zápasů a mít své místo vedle vás jisté. Také s dětskou permanentkou navíc mohou využívat většinu výhod, kterou nákup sezónní karty přináší. Vzhledem k zvýhodněné ceně sice neobdrží věcný dárek v podobě voucherů na vstupenku, nicméně budou moci využít předkupní právo na play-off, slevu ve fanshopu či v prodejně Lion Sport a zbylé tygří výhody.

Pokud tedy s dětmi rádi vyrazíte na hokej, rozhodně neváhejte. Dětská permanentní vstupenka se vyplatí! Mějte své místo v Home Credit Areně jisté.

Vše o nákupu permanentky.

www.hcbilitygri.cz