Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jak jsme stále víc spolu, tak nám to líp šlape, řekl po utkání s Opavou jablonecký stoper Jakub Jugas

12. 08. 2019 | 18:01

Spokojenost s plným bodovým ziskem z dalšího domácího utkání  neskrýval po vítězném zápasu s Opavou jablonecký stoper Jakub Jugas.

fotbal jablonec 4c119cad68cf77c8d03a27049981a9ba
Foto: www.fkjablonec.cz

Opava se dneska ukázala jako velice těžký soupeř.

Máte pravdu, ale v současné době je v lize každej soupeř těžkej. Důležité je, že dnešní zápas máme za sebou a že jsme ho úspěšně zvládli.

Soupeř působil v obraně dobře organizovaně, navíc se jejich mužstvo skládalo z vysokých hráčů a dávat vysoké balony do vápna na Doležala bylo hodně těžké.

Je to tak, ale myslím si, že jsme je předčili kombinací a několika pěknými akcemi, z nichž jsme dali dva góly. Oni sice také měli šance, ale naštěstí jsme to vzadu zvládli.

V útoku měli dvoumetrového Dediče a potom tam ještě přišel Juřena. Jak se proti takovým hráčům hraje?

Jsou to vysocí chlapi dobře stavění a dostat se na ně je těžký. Někdy se nám to dařilo, někdy ne, ale nakonec všechno dobrý.

Doma vyhráváte, teď je třeba přivést i nějaké body z venku.

Určitě. V Budějovicích nám k tomu moc nescházelo, tam jsme dostali góla z přísného trestňáku. Doufám, že to dobře dopadne v příštím zápase.

Dá se říct, že si tým doma víc věří?

Tak bych to ani neviděl. Ale příprava byla krátká a ještě k tomu bylo a stále je dost zraněných, takže to ještě není ono. Ale jak jsme stále víc spolu, tak to začíná stále líp šlapat.

www.fkjablonec.cz