Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Je rozhodnuto! Bílí Tygři si to po třech letech rozdají ve čtvrtfinále s Hradcem Králové!

14. 03. 2021 | 10:01

Hokejisté Liberce již mají jasno. Na svého soupeře pro čtvrtfinále čekali tu nejkratší možnou dobu a už teď ví, kdo bude jejich protivníkem. Po třech letech dojde v prvním kole vyřazovacích bojů na souboj s královéhradeckým Mountfieldem!

hokej hr1
Foto: www.hcbilitygri.cz

Ve hře bylo i to, že si Tygři na svého oponenta počkají až do úterý. Shodou okolností už je ale nyní jisté, že ve čtvrtfinále vyzvou Hradec Králové! Ten totiž v předkole play-off opanoval sérii s Litvínovem, který porazil 3:0 na zápasy, a po minimálním možném počtu utkání postoupil dál.

Souběžně také skončil souboj mezi Plzní a Olomoucí. Indiáni vstupovali do předkola jako nejlépe nasazený celek a byli tudíž proti dvanácté Olomouci papíroví favorit, nicméně opět se ukázalo, že ve vyřazovacích bojích se na výsledky v základní části ani trochu nehledí. Kohouti nepovolili Západočechům ani jednu výhru a rovněž postoupili mezi nejlepších osm celků.

Liberec skončil v základní části čtvrtý a ve čtvrtfinále mu tak měl připadnout nejlépe postavený tým z předkola. Bez ohledu na výsledky ostatních sérií je tedy už jasné, že se utkají s mužstvem vedeným trenérem Vladimírem Růžičkou!

A zcela oprávněně lze očekávat vyhrocenou sérii! V duelech mezi Libercem a Hradcem Králové to na ledě vždy pořádně vře a Tygři mají svému soupeři navíc co oplácet. V play-off 2018 totiž na Mountfield narazili rovněž v prvním kole a padli těsně 3:4 na zápasy.

Třaskavý souboj s Hradcem zahájí šelmy dvěma zápasy na domácím ledě ve čtvrtek 18. a pátek 19. března. Po dvoudenní přestávce se poté série přesune pod Bílou věž. Pokud by opět došlo na sedmé utkání, odehrálo by se v Liberci 30. března.Foto: www.hcbilitygri.czRozpis čtvrtfinále play-off

Čtvrtek 18. března: Bílí Tygři Liberec vs. Mountfield HK
Pátek 19. března: Bílí Tygři Liberec vs. Mountfield HK
Pondělí 22. března: Mountfield HK vs. Bílí Tygři Liberec
Úterý 23. března: Mountfield HK vs. Bílí Tygři Liberec

Pátek 26. března: Bílí Tygři Liberec vs. Mountfield HK (případný duel)
Neděle 28. března: Mountfield HK vs. Bílí Tygři Liberec (případný duel)
Úterý 30. března: Bílí Tygři Liberec vs. Mountfield HK (případný duel)

www.hcbilitygri.cz