Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jizerská 50 se letos nepojede, Slovan zve přihlášené lyžaře na zápas proti Sigmě zdarma!

08. 02. 2024 | 19:07

O nadcházejícím víkendu se měl konat 57. ročník legendárního běžkařského závodu Jizerská 50. Organizátoři však museli kvůli nepřízni počasí závod zrušit. Pro všechny, kteří byli přihlášení na jakýkoliv z letošních běhů, nabízíme vstupenky na sobotní ligový duel proti Sigmě Olomouc zdarma!

jizerska21 3
Archivní foto: Artur Irma

Po dohodě s pořadateli Jizerské 50 jsme pro lyžaře připravili zajímavou nabídku: registrovaní závodníci (v jakékoliv kategorii) si mohou v sobotu 10. února na hlavní pokladně stadionu U Nisy vyzvednout vstupenky na zápas proti Sigmě Olomouc zdarma.

Stačí předložit vyzvednuté závodní číslo nebo alespoň e-mail s potvrzením o registraci na závod. Každý má nárok až na dvě vstupenky zdarma. Pokladna bude otevřená od 12 hodin, výkop utkání je v 15:00.

Zároveň po zápase všechny srdečně zveme na ČEZ Energy Fest, který bude přístupný zdarma na náměstí Dr. E. Beneše. Program začíná v 18h a můžete se těšit na koncert Pokáče a Ewy Farne. Když už budete v Liberci, užijte si sobotní odpoledne na stadionu U Nisy i v centru města.

www.fcslovanliberec.cz