Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jsme s tebou! Fanoušek Tomáš Skála, který bojuje s nádorem jako tygr, vhodil slavnostní buly

26. 02. 2024 | 13:32

Nedělní utkání s Vítkovicemi odstartovala slavnostní buly, kterou vhodil věrný fanoušek Bílých Tygrů Tomáš Skála. Ten bojuje s vracejícím se nádorem na mozku, s nímž mu můžete pomoci i vy. Tomáš Skála bojuje už řadu let s vracejícími se nádory na mozku. Ten poslední se přiblížil k smyslovým centrům, což znamenalo, že jej nelze celý operativně vyjmout.
 

Tomas
Foto z www.hcbilitygri.cz

Ten poslední se přiblížil k smyslovým centrům, což znamenalo, že jej nelze celý operativně vyjmout. Jediným řešením je tak biologická léčba, která může zastavit jeho růst a dokonce jej pomoci zmenšit. Tu však pojišťovna neproplácí a léčba stojí čtvrtletně 720 000 Kč.

Tomášova maminka proto založila sbírku na platformě Donio, která má pomoci náročnou léčbu zafinancovat. A Bílým Tygrům není osud jejich věrného fanouška, který pravidelně navštěvuje není zápasy, ale také autogramiády a další klubové akce, lhostejný. Kromě možnosti vhodit slavnostní buly na nedělním utkání věnoval klub do sbírky aktuální výtěžek McDonald's Tygří Trefy, tedy 45 218 Kč.

A připojit se můžete i vy. Připomeňte si nedělní slavnostní buly a podpořte spolu s námi Tomáše v jeho náročné cestě za uzdravením! Celý jeho příběh i možnosti přispět najdete na stránce jeho sbírky Donio.

POMOCI TOMÁŠOVI MŮŽETE ZDE

www.hcbilitygri.cz