Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Konečně! Na Spartu bude příznivcům fotbalu k dispozici více jak polovina kapacity Střelnice

19. 02. 2022 | 10:38

V neděli 20. února hraje Jablonec na domácí Střelnici proti Spartě! Jako každou sezónu se můžeme těšit na vybroušený zápas plný emocí, ale především se můžeme konečně těšit i na větší kapacitu stadionu, raduje se klubový web.

foJNSPT
archivní foto

S účinností od 22. kola FORTUNA:LIGY totiž začnou platit nová opatření Ministerstva zdravotnictví ČR a na ligové stadiony bude moct přijít o několik tisíc fanoušků víc! V praxi to znamená, že se může obsadit 1000 sedaček a ze zbylé kapacity dalších 50% míst k sezení.

A nás čeká velmi těžký boj proti Spartě, takže se nám vydatná podpora v hledišti bude náramně hodit! Proti Spartě se nám doma v posledních letech vcelku daří a chceme na to navázat také ve 22. ligovém kole.

Majitelé všech permanentek 2021/2022 mají samozřejmě vstup zdarma, pro ostatní fanoušky jsou v prodeji vstupenky - standardní vstup 200 Kč, zlevněná pro ženy, studenty a důchodce za 100 Kč a dětské vstupenky za 50 Kč. Z bezpečnostních důvodů není spuštěn online prodej.

Vstupenky budou v prodeji v den zápasu od 13:30 hodin na hlavních pokladnách stadionu Střelnice a pokladně u tribuny B. V týdnu před utkáním jsou vstupenky v prodeji také přímo na stadionu každý všední den od 7:00 do 15:00! 

Další důležitou novinkou je konec povinnosti prokazovat se při vstupu na stadion certifikátem o bezinfekčnosti! Stále však platí povinnost mít na tribuně nasazen respirátor.

Na utkání 22. kola FORTUNA:LIGY FK Jablonec - AC Sparta Praha budou otevřeny tribuny A - východ a B - západ. Otevřen bude také sektor hostů.

www.fkjablonec.cz