Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberecká stolní tenistka Monika Pařízková získala v Ostravě double

26. 10. 2019 | 5:56

Celostátního turnaje, který se konal v Ostravě a Havířově, se účastnilo více než 700 stolních tenistů z celé republiky. Zástupce Libereckého kraje nejlépe reprezentovali hráči SKST Liberec.

stolní tenis pařízková i-CjsLXWS-X3
Foto: zdroj: www.mjanik.cz
Členka kadetské reprezentace ČR Monika Pařízková ovládla dvouhru starších žákyň, když ve finále přehrála 3:1 na sety Kateřinu Pisárovou (KST Rakovník). Spolu s ní pak přidala dvé druhé zlato i ze soutěže čtyřher. Druhým nejúspěšnějším členem liberecké výpravy, která čítala celkem 16 jmen, byl Alexandr Rosu. Mezi kadety vybojoval v singlu bronz a ve čtyřhrách získal spolu s Vojtěchem Slaným (Baník Havířov) stříbro. 
 
Mezi širší špičku ČR se probojoval i Bohuslav Čermák, který mezi mladšími žáky skončil v osmifinále. Ze svých skupin postoupili i Petr Žmuda a Jan Fiřt. 
 
Česká mládežnická špička zamíří do Liberce a Jablonce nad Nisou opět z kraje ledna, kde bude na účastníky čekat více než 40 stolů.
 
SKST Liberec/Martin Protiva