Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberečtí Bílí Tygři mají třetí nejhezčí dresy v extralize, vyhodnotil web dresblog.cz

06. 01. 2020 | 16:29

Bílí Tygři se v žebříčku dresů Tipsport extraligy, který každoročně vytváří web dresblog.cz, umístili po třech letech opět na třetím místě. Pomyslné prvenství v této kategorii naopak počtvrté v řadě uzmula litvínovská Verva za své černožluté trikoty.

hoMB1
archivní foto

Hokej je především o sportovních výkonech, ale v dnešní době je samozřejmě důležité i to, jak u toho vypadáte. A proto si dávají extraligové týmy před každou sezonou hodně záležet na tom, aby dresy jejich hráčů měly šmrnc, a líbily se tak fanouškům.

Marketingové oddělení Bílých Tygrů v tomto není výjimkou. Každoročně tak během letních měsíců vymýšlí, jak by design nových dresů mohl vypadat. A tahle práce sklízí ovoce, dresy jdou totiž na dračku.

V této sezoně byl navíc liberecký trikot v tradičním žebříčku webu dresblog.cz vyhlášen jako třetí nejhezčí, což se Tygrům naposledy povedlo v ročníku 2016/17. A co hodnotitele zaujalo nejvíce? Především šlo o uměřenost, vkusně začleněné reklamy, barevnou kombinaci a jednoduchý design, kterým jsou liberecké dresy v posledních letech typické.

Extraligovému žebříčku i ve čtvrtém ročníku vévodí litvínovské dresy. Na druhém místě se umístily trikoty zlínských Beranů. Na samém chvostu naopak skončily dresy brněnské Komety.

Kompletní žebříček i s hodnocením najdete ZDE.

www.hcbilitygri.cz