Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberečtí e-sportoví SINNERS se potřetí v řadě stali šampiony Sazka eLeague

22. 06. 2021 | 10:27

Ve Sport Parku Liberec sídlí kromě řady dalších klubů také e-sportová organizace SINNERS, která se rychle zařadila mezi absolutní českou i světovou špičku. A její dominance na domácí scéně trvá, o víkendu potřetí v řadě ovládla českou Sazka eLeague.

sinnersVýhra
Foto: www.hcbilitygri.cz

Sazka eLeague je nejsledovanější českou pravidelnou ligou ve hře CS:GO, v níž nastupují největší hvězdy domácí e-sportové scény. O to větším oceněním je, že se libereckým SINNERS, kteří se připravují v zázemí Sport Parku Liberec, podařilo tuto soutěž už potřetí v řadě ovládnout.

Tým, který se pravidelně pohybuje v TOP 30 světového žebříčku, nejprve bez potíží zvládl základní část a postupně se vypracoval až do nedělního finále, v němž změřil síly s výběrem Entropiq Prague. Zde sice nejprve prohrál na první mapě, pak ale převzal otěže.

Od druhé mapy už dominovali pouze SINNERS, kteří vítězstvím na třech mapách v řadě dokonali parádní obrat a zvítězili tak ve velkém finále 3:1. Zajistili si tak kromě trofeje také prize-money ve výši 100 000 Kč. Stupně vítězů doplnil na třetí pozici tým Sampi.

Libereckému e-sportovému týmu gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů na české i mezinárodní scéně!

www.hcbilitygri.cz