Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberijský záložník s fotbalovou přezdívkou Oscar zůstává ve Slovanu minimálně do zimy

12. 08. 2019 | 13:23

Jednadvacetiletý liberijský záložník s fotbalovou přezdívkou Oscar, vlastním jménem Murphy Dorley, se stává hráčem Slavie Praha, která jej však nechává ve Slovanu na hostování, prozatím do konce roku.

oscar
Foto: www.fcslovanliberec.cz

Oscar do Slovanu zamířil na začátku roku 2018 z litevského FK Trakai a i přes nízký věk se postupně propracoval do základní sestavy a upoutal na sebe pozornost kvalitními výkony. V posledních dnech se řešil zájem z několika domácích i zahraničních klubů. Vedení Slovanu nakonec akceptovalo lukrativní nabídku Slavie Praha a dohodlo se na přestupu liberijského reprezentanta do pražského klubu. Součástí dohody je Oscarovo hostování v Liberci, takže jej budeme dál vídat v modrém dresu s osmadvacítkou na zádech.

www.fcslovanliberec.cz