Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Měli jsme soupeře dobře přečteného, říká Libor Hudáček

27. 01. 2020 | 12:45

Bílí Tygři spravili chuť sobě i fanouškům a po páteční prohře na domácím ledě tentokrát svou pevnost uhájili, když Hradec Králové smetli 5:1. Jedním gólem se také prezentoval Libor Hudáček, jenž se proti Mountfieldu trefil v každém zápase této sezóny. „Jejich gólman mi to asi pouští,“ smál se slovenský forvard.

hokej hudáček
Foto: www.hcbilitygri.cz

I tentokrát jsi skóroval proti Hradci. Jak to, že se ti proti němu tak daří?
Jejich gólman mi to asi pouští (smích). Měli jsme pěkné založení přesilovky a využili jsme ji.

Proti Mountfieldu ses před tímto utkáním pokaždé prosadil, věřil sis při té své gólové akci o to víc?
Těch branek mohlo být i víc, ale trefil jsem boční síť. Škoda. Vyhráli jsme a dali jsme doma pět gólů, takže i tak velká spokojenost.

V pátek vám výsledkově zápas nevyšel, co jste chtěli do neděle zlepšit?
Museli jsme trochu přidat. Podívali jsme se na video, zanalyzovali to a připravili jsme se.Foto: www.hcbilitygri.czPrvní dvě třetiny jste Hradec výrazně přestříleli, z čeho plynul váš tlak?
Díky tomu, že jsme byli aktivní, jsme měli hodně přesilovek. Soupeře jsme navíc měli dobře přečteného. Z toho plynulo, že jsme byli všude o krok rychleji.

Z početních výhod jste využili tři. Fungovaly tedy přesilovky tak, jak chcete?
Ani ne, ale nakonec jsme z toho dali tři góly.

Poslední dobou střídáš útoky i posty, na tobě to však není vůbec znát...
Chceme mít dvě dobré útočné formace. Když byl zdravý Michal Bulíř, trenér mě dal do druhého útoku na centra a bylo to tam ok. Snažím se na ledě odvést co nejlepší práci a daří se mi to.

www.hcbilitygri.cz