Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na golfovém hřišti Ypsilon na Fojtce u Liberce se schyluje k Mistrovství klubu na rány 2021

30. 08. 2021 | 8:07

O víkendu 11.–12. září se na golfovém hřišti Ypsilon na Fojtce u Liberce uskuteční Mistrovství klubu na rány 2021 – OPEN. Turnaj na další rok určí mistryni a mistra klubu na rány a také majitele nejlepších parkovacích míst. Turnaj je dvoukolový a start 1.kola v sobotu 11.9. je v 9:00 hod. a v neděli 12.9. opět v 9:00 hod.

golfYf
Foto: www.ygolf.cz

Přihlašovat se můžete na serveru ČGF, na recepci klubu, telefonicky na 731 547 847 nebo e-mailem na info@ygolf.cz, a to do pátku 10.9 do 17:00 hod.

Po přihlášení hráč musí odehrát obě dvě kola, aby se počítal jeho výsledek do celkového hodnocení. Detailní propozice najdete na serveru ČGF.

Pro Mistrovství klubu nebudeme akceptovat požadavky na společné flighty. Startovní listina pro 1. kolo bude stanovena dle HCP od nejnižšího.

Startovné za oba dny soutěže je pro členy klubu 980 Kč a 1180 Kč pro nečleny, držitele ročních hracích karet a hráče ČGK v limitu. Green fee je na 1800 Kč rovněž za oba dny turnaje. Členové Ypsilonky, držitelé ročních hracích karet pro rok 2021 a hráči ČGK v limitu hradí pouze startovné.

V případě zájmu o hru pouze v jednom hracím kole bude takový hráč zařazen na konec startovní listiny a úprava HCP provedena nesoutěžním výsledkem. Startovné za jedno kolo soutěže je pro člena 490 Kč a 590 Kč pro hrací karty ČGK v limitu, roční hrací karty a nečleny. Green fee za jeden den soutěže je stanoveno na 900 Kč. 

V rámci turnaje je pro účastníky připravena snídaně, svačina do hry a oběd po hře.

TZ/Tým z Ypsilonky