Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nizozemský útočník Olaf Kok podepsal novou smlouvu. V Liberci nasbíral devět prvoligových startů

28. 04. 2024 | 10:15

Dvaadvacetiletý ofenzivní fotbalista původem z Nizozemska působí pod Ještědem od loňského léta. Po aklimatizační půlsezoně v našem B-mužstvu se dokázal prosadit do kádru A-týmu, v němž dosud nasbíral devět prvoligových startů. Nyní prodloužil smlouvu s klubem do léta 2027.

olaf
Foto: www.slovanliberec.cz

První ligový start Olaf Kok absolvoval při prosincovém zápase v Pardubicích, poprvé v základní sestavě nastoupil v prvním jarním duelu proti Sigmě Olomouc. V ČFL dosud nastřílel šest branek, na premiérovou branku ve FORTUNA:LIZE zatím čeká, první asistenci si připsal během utkání na pražské Letné.

„Jsem moc rád za důvěru, kterou mi klub prodloužením smlouvy projevil. Rád budu i v budoucnu hájit barvy Slovanu Liberec. Doufám, že budu schopný pomoct týmu k úspěchům. Udělám pro to v příštích sezonách vše. V této sezoně ale taky ještě chceme zabojovat o evropské poháry,“ říká po podpisu smlouvy odhodlaně rodák z nizozemského Hoevelakenu, který prošel i mládežnickou akademií Go Ahead Eagles.

„Olaf se v Liberci dobře adaptoval a na jaře prokázal, že může být přínosem pro náš tým a má potenciál dál se zlepšovat. Proto jsme s ním podepsali dlouhodobou smlouvu. Věřím, že se brzy dočká i ligových branek,“ přeje hráči s číslem 16 na dresu sportovní ředitel Theo Gebre Selassie.

www.slovanliberec.cz