Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Od 8. července bude znovu otevřena Rotunda Home Credit Areny i fanshop

08. 07. 2019 | 5:02

Po týdenní dovolené bude od pondělí 8. července opět otevřena Rotunda Home Credit Areny společně s fanshopem. Fanoušci si tak mohou poprvé od začátku prázdnin pořídit sezónní vstupenky, nově budou k dispozici i sedadla dříve rezervovaná pro loňské majitele. Vybavit se k tomu navíc mohou ve fanshopu, kde je k dostání nová letní kolekce.

rotunda
Foto: www.hcbilitygri.cz
Až do 30. června si stávající permanentkáři mohli rezervovat svá sedadla za zvýhodněnou cenu. To už teď neplatí! Po týdenní dovolené bude 8. července znovu spuštěn prodej permanentek na nadcházející ročník, a to včetně míst, na která nebylo uplatněno předkupní právo. Nakupovat můžete přímo na Rotundě nebo online prostřednictvím Ticketmaster. O všech výhodách permanentky se dozvíte ZDE.
 
Léto s Tygrem

Konečně se dostane také na milovníky prázdninových radovánek. Na e-shopu se už rozběhla nová kolekce nazvaná Léto s Tygrem. V nabídce tak najdete třeba plážovou matraci, stylové rukávky s logem Bílých Tygrů, rakety na plážový tenis, žabky a mnoho dalších produktů, které vám zpříjemní horké dny na sluníčku.

Od 8. července najdete tohle všechno i na kamenné prodejně fanshopu, kolekce se navíc bude neustále rozrůstat. Mrkněte se na e-shop a vyberte si už teď! Majitelé permanentek navíc mohou nakupovat i s 10% slevou!

www.hcbilitygri.cz