Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Odměňte malé BíléTygry za vysvědčení! K nákupu nad 200 Kč dostane plyšového tygříka zdarma!

29. 06. 2021 | 17:29

Ve středu končí velmi náročný školní rok. Máte doma malého Tygra? Odměňte ho za vysvědčení! Stačí s ním od středy do pátku dorazit do kamenné prodejny tygřího fanshopu a k nákupu nad 200 Kč dostane plyšového tygříka zdarma!

tygr bílý-1534779 1280
Ilustrační foto

Školní rok končí už tuto středu. Malí Tygři už se tak jistě těší na vysvědčení a především na prázdniny. Odměňte je za zvládnutí složitého školního roku v kamenné prodejně tygřího fanshopu, kde jsme si pro ně připravili speciální dárek.

Dorazte s malým Tygrem a jeho vysvědčením od středy 30. června do pátku 2. července do prodejny fanshopu a ke každému nákupu nad 200 Kč dostanete při ukázání vysvědčení dárek v podobě plyšového bílého tygra zcela ZDARMA!

Kamennou prodejnu tygřího fanshopu naleznete v areálu Home Credit Areny. Navštívit ji můžete v tradiční otevírací době od 9 do 18 hodin s polední přestávkou od 12 do 13 hodin. Akce je platná pouze v kamenné prodejně fanshopu, nikoliv v tygřím e-shopu.

Vyrazte se svými malými Tygry od středy do pátku do tygřího fanshopu a odměňte je za vysvědčení! Inspiraci mezitím můžete načerpat také v našem e-shopu, jehož nabídku naleznete ZDE. U nás si vybere malý i velký fanoušek!

www.hcbilitygri.cz