Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

OFF Párty aneb neformální rozloučení s extraligovou sezonou 2021/22 se uskuteční v pátek od 17 hodin

30. 03. 2022 | 12:06

Sezona 2021/22 je pro Bílé Tygry minulostí. Končí ji se vztyčenou hlavou po porážce ve 3. prodloužení 6. čtvrtfinále na ledě Sparty. Přijďte se s Tygry rozloučit na OFF Párty, kterou vám tentokrát nabídneme v netradiční podobě.

Dohrano
Foto z www.hcbilitygri.cz

Symbolicky dojde k loučení s uplynulým ročnékem A-týmu na utkání semifinále play-off juniorské extraligy, v němž se Bílí Tygři představí na domácím ledě v prvním utkání již v pátek 1. dubna od 18 hodin. Soupeřem budou našim juniorům Oceláři Třinec, kteří si v úterý vybojovali místenku v semifinále v rozhodujícím pátém utkání proti Mladé Boleslavi.

Hlavní vstup Home Credit Areny bude pro fanoušky otevřen již od 17 hodin. Od té chvíle se budete moci v ČS Klubu setkat s kompletním A-týmem, získat podpis některého ze svých oblíbenců, společnou fotografii či si s nimi pouze neformálně popovídat. Od 18 hodin pak budete společně s Tygry sledovat v hledišti zmíněný zápas juniorského týmu. Vstup na OFF Párty i utkání juniorky je zcela zdarma.

Pro fanoušky bude v ČS Klubu dále připraven bufet s občerstvením či stánek hokejové virtuální reality Sense Arena, kde si budete moci vyzkoušet hokejové dovednosti. Foto na památku si můžete nechat udělat ve fotokoutku a chybět nemůže ani otevřený fanshop, v němž se budete moci vybavit a nechat si fanpředměty rovnou podepsat od přítomných Tygrů.

Nenechte si ujít rozlučku se sezonou v podobě OFF Párty! A nezapomeňte při této příležitosti rovnou podpořit naše juniory v semifinále play-off. Těšíme se na vás!

Program OFF Párty

17:00 - Otevření Home Credit Areny, setkání s hráči A-týmu v ČS Klubu
18:00 - Start utkání semifinále juniorské extraligy

www.hcbilitygri.cz