Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Oslavte Vánoce s Tygry aneb Stříbrná Tygří neděle

03. 12. 2019 | 17:20

Úřadující stříbrní vicemistři nachystali tradiční předvánoční akci pro všechny fanoušky Bílých Tygrů letos trochu symbolicky na stříbrnou vánoční neděli 15. prosince. Na obvyklém místě, tedy v útrobách Home Credit Areny, ovšem v netradičním stylu a v reprezentační přestávce extraligového zápasového programu.

hokej tygři stříbrná
Foto: www.hcbilitygri.cz

Hlavním leitmotivem Stříbrné Tygří neděle je samozřejmě předvánoční setkání s hráči Bílých Tygrů a zisk cenných úlovků v podobě podpisů a fotografií tygřích opor. Fanoušci se ovšem mohou těšit také na velkou porci zábavy a prodejní předvánoční akce v klubovém fanshopu.

Bílí Tygři v nových rolích

Chcete vyzvat některého z hráčů na měření sil v hokejovém zápase, byť jen na herní konzoli? Chcete si od některého z nich nechat zabalit dárek? A jak se asi budou Bílí Tygři vyjímat na přehlídkovém molu? To vše se dozvíte právě během Stříbrné Tygří neděle!

Hráči se budou podílet na programu i službách pro návštěvníky od nákupu ve fanshopu, přes balící službu a nezbytné občerstvení, až po zábavu při střelbě na bránu, hraní počítačových her či módní přehlídce. Chybět nebude ani fotokoutek Blikbox, kde se bude možné s hráči vyfotit a snímek si hned také nechat podepsat.

Stříbrná Tygří neděle se uskuteční na stříbrnou neděli 15. prosince 2019 od 12:30 do 15:30. Vstup do Home Credit Areny bude zajištěn skrze prodejnu Fanshopu. Další program se pak bude odbývat na ochozu Arény v blízkosti hlavního infopultu. Nenechte si ujít předvánoční setkání s hráči Bílých Tygrů, stejně jako možnost získat jedinečný vánoční dárek díky autentickému podpisu vašich hokejových oblíbenců.

www.hcbilitygri.cz