Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Paráda! Tygři si v ENYAQ Hockey League poradili s Mountfieldem HK 5:0

02. 01. 2023 | 21:16

Do 4. kola esportové ENYAQ Hockey League vstupovali Tygři se dvěma porážkami v řadě a bylo tak jasné, že se potřebují odrazit zpět k lepším výkonům. A to se jim také povedlo!

Po porážkách s Českými Budějovicemi a Olomoucí čekal v pondělí Tygry v esportové soutěži Mountfield HK, který byl v danou chvíli jejich sousedem v tabulce. Očekávalo se tedy vyrovnané utkání, což se ale nakonec nepotvrdilo. Ráz celé série napověděl už první zápas mezi Jelennem a Kasparosem, který vyzněl pro tygřího kapitána poměrem 4:1.

Zaskočit se vzápětí nenechal ani Asgardiiik, který si s královéhradeckým Pizzalukem poradil poměrem 4:2 a hned po úvodních dvou zápasech tak měli Bílí Tygři možnost využít jeden ze tří mečbolů. Nakonec bylo rozhodnuto už po čtyřhře, na rozhodující bod se ale přeci jen Jelenn s Asgardiiikem pořádně nadřeli. V zápase dva proti dvěma totiž došlo po výsledku 2:2 v základní hrací době až na prodloužení, v němž se prosadili Tygři a zajistili si vítězství v celé sérii.

Závěrečné dvouhry tak byly pouze formalitou, to ale rozhodně neznamenalo, že by je jeden z libereckých gamerů podcenil. Jelenn nepovolil Pizzalukovi skórovat ani jedinou branku a poradil si s ním s přehledem 3:0. Ani Asgardiiik nakonec nezaváhal a Kasparose zdolal poměrem 6:1, celkově tedy Tygři ovládli sérii bez ztráty jediného zápasu.

Díky vítěznému souboji s Mountfieldem sice náš tým odskočil pondělnímu soupeři v tabulce, s ohledem na pouhá čtyři odehraná kola však zůstává pořadí extrémně vyrovnané. Každý další zápas tak bude v natěsnané tabulce důležitý. Ten další čeká Tygry už ve čtvrtek, kdy se ve studiovém kole utkají proti litvínovské Vervě, jež se po čtyřech duelech rovněž může chlubit bilancí dvou výher a dvou porážek. Jak si v tomto atraktivním souboji naši gameři povedou?

www.hcbilitygri.cz