Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Pátek je na portálu Hokej.cz věnován Bílým Tygrům. Bude i rozhovor s klubovou legendou Petrem Nedvědem

16. 10. 2020 | 10:18

V průběhu celého pátku se tygřím fanouškům vyplatí sledovat hokejový webový portál Hokej.cz. Den totiž bude zaostřen právě na Bílé Tygry, těšit se tak můžete na celou řadu zajímavých informací.

NedvědProfil
archivní foto Petra Nedvěda z www.hcbilitygri.cz

Každý den v týdnu je v průběhu nucené extraligové pauzy věnován jednomu z týmů. A právě pátek 16. října patří na největším českém hokejovém portálu našemu klubu. Těšit se tak můžete na celou řadu exkluzivního obsahu zaměřeného na Bílé Tygry, který doplní tradiční všeobecné hokejové zpravodajství.

Už nyní si můžete přečíst rozhovor s hlavním trenérem a sportovním manažerem klubu Patrikem Augustou. Odhaluje v něm mimo jiné, jak je spokojen s dosavadním průběhem soutěže a jak velkou ranou pro tým je nucená přestávka.

To ale není vše. V průběhu dne přijde řada například na rozhovor s klubovou legendou Petrem Nedvědem, který mimo jiné zavzpomíná na svou emigraci do zámoří. V rubrice Hokej v číslech se redaktoři zaměří na výkony Tomáše Filippiho a odpoledne přijde na řadu také zbrusu nový podcast, jehož prvním hostem bude Ladislav Šmíd.

Dále se můžete těšit na výběr nejlepších fotografií z dosavadního průběhu sezony, sestřih nejhezčích akcí útočníka Radana Lence a zlatým hřebem pak bude v 18:00 livestream s Michalem Bulířem na instagramovém účtu extraligy, kde budete "Buldovi" moci také položit dotaz.

Sledujte v průběhu dne web Hokej.cz a užijte si den zaměřený na Bílé Tygry!

www.hcbilitygri.cz