Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Patrik Augusta bude chybět u víkendových zápasů Bílých Tygrů, kvůli náhlé zdravotní indispozici byl hospitalizován

10. 10. 2019 | 15:07

Bílí Tygři se budou muset v následujících dvou utkáních obejít bez hlavního trenéra Patrika Augusty, který byl kvůli náhlé zdravotní indispozici hospitalizován v liberecké nemocnici. Podle aktuální lékařské zprávy se nejedná o nic vážného. Pokud se naplní prognózy, měl by se Augusta do role hlavního trenéra vrátit v příštím týdnu.

hokej augusta
Patrik Augusta, foto: www.hcbilitygri.cz

Po dobu jeho víkendové nepřítomnosti povede A-tým Bílých Tygrů v zápasech proti Pardubicím a Kometě Brno jako hlavní kouč dosavadní asistent Jiří Kudrna. Toho na střídačce doplní hlavní trenér Benátek nad Jizerou Valdemar Jiruš.

V nové roli Augusta doposud prožil úspěšný vstup do sezony. V Tipsport extralize jeho svěřenci zvládli hned sedm utkání z osmi a tabulku vedou s 16 body. V Champions Hockey League si zase Tygři po úterní výhře v Augsburgu uchovali naději na postup ze skupiny C. Pro Jiřího Kudrnu, který Augustu zastoupí, to bude premiéra v roli hlavního kouče na lavičce Bílých Tygrů.

Trenéru Augustovi přejeme brzké uzdravení a úspěšný návrat na střídačku.

www.hcbilitygri.cz