Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Pěkná tradice: Bílí Tygři na utkání s Litvínovem poděkují složkám integrovaného záchranného systému

07. 02. 2020 | 9:19

V posledních letech to už je pěkná tradice: Bílí Tygři ani letos nezapomenou na děkovné gesto, kterým vzdávají hold členům a příslušníkům všech složek integrovaného záchranného systému České republiky. Tentokrát se tak stane v průběhu domácího utkání s Vervou Litvínov, které je v Home Credit Areně na programu ve středu 12. února od 18:00.

hoDíkyIZS
Foto: www.hcbilitygri.cz

Liberecký hokejový klub s IZS spolupracuje téměř každodenně, ať už se to týká pořádání extraligových zápasů A-týmu, tak i v rámci mládežnických soutěží a dalších veřejných akcí. Hlavním motivem ceremoniálu je ale především poděkování za velmi náročnou práci v situacích, kdy jde o životy a zdraví nás všech.

Utkání s Litvínovem navštíví několik stovek uniformovaných členů armády, hasičů, záchranné zdravotní služby, policie i jejich hostů. Ještě před úvodním buly předá kapitán Bílých Tygrů Petr Jelínek zástupcům jednotlivých sborů pamětní skleněnou plaketu a v obou přestávkách duelu bude dále oceněno několik desítek příslušníků Policie ČR za věrnou službu.

Nenechte si středeční utkání, jehož součástí bude slavnostní poděkování složkám integrovaného záchranného systému, ujít!

www.hcbilitygri.cz