Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Pod Ještědem odstartuje další ročník kempu Bílých Tygrů

07. 07. 2019 | 17:31

Čtyři tréninky denně, doprovodný program i možnost dovednostních individuálních tréninků. Bílí Tygři organizují další ročník hokejového kempu, který se uskuteční mezi 14.-19. červencem. Na děti čeká liberecká trenérská špička včetně dvou mládežnických reprezentačních trenérů Milana Plodka a Richarda Loba.

hokej kemp
Foto: www.hcbilitygri.cz
Čtyři skupiny a až 120 dětí. Areál libereckého SportParku v červenci ožije hokejovým kempem. Na jeho třetí ročník se tentokrát sjedou děti ročníků 2006 – 2010 (4.-8. třída). Na účastníky čeká kromě rozmanitých sportovišť také Sense aréna, střelnice, nebo možnost individuálních dovednostních tréninků zaměřených na bruslení, stickhandling.
 
Celý průběh kempu budete už tradičně moct sledovat na facebookové stránce, v pátek zase budete moct přijít podpořit své ratolesti do Home Credit Areny na galavečer All Stars Skills, kde ročníky poměří síly v rychlosti bruslení, šikovnosti, střelbě a samostatných nájezdech.
 
Všichni účastníci obdrží jako dárek dres/tričko s logem tygřího hokejového kempu a těšit se můžou i na trénink s vybranou osobností z A-týmu. Chybět nebude ani speciální brankářský trénink.
 
www.hcbilitygri.cz