Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Proti libereckým stolním tenistům  nastoupí mužstvo legendárního Petra Korbela

08. 05. 2019 | 9:08

Liberec porazil ve čtvrtfinále extraligy Ostravu a v semifinále ho čeká zase Ostrava… Tentokrát ale vyzve obhájce titulu z posledních dvou sezon TTC Ostrava 2016. První utkání se hraje v Liberci už ve čtvrtek 9.5.2019 od 18:00. Ještě nikdy v historii nedošel Liberec v extralize takhle daleko. Jenže letos už v základní části obsadil úžasnou druhou příčku a drze tak může pokukovat ještě výš.

Proti je mužstvo legendárního Petra Korbela, ještě přesněji tedy Tomáš Tregler, Ondřej Bajger a Felipe Olivares, jenž si na nedávném mistrovství světa zahrál hlavní soutěž. “Už postup ze semifinále je pro nás velký úspěch, ale teď už s nadšením vyhlížíme další zápas. Potrápit TTC Ostravu je pro nás ohromná výzva,” těší se Samuel Kalužný, kterého doplní kompletní sestava s Radkem Košťálem, Mohamadem Shoumanem i Jakubem Seibertem. “Jaká trojice nastoupí, se rozhodneme až těsně před zápasem,” říká neurčitě i liberecký manažer Martin Protiva.
 

I semifinálová série se hraje na dvě vítězná utkání. Jestli se nerozhodne po čtvrtečním duelu v Liberci a sobotním v Ostravě, bude se o postup bojovat ještě jednou pod Ještědem v pondělí 13.5.2019.
 
TZ/Martin Protiva