Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

První domácí extraligové utkání se hraje už tento pátek. Vstupenky mizí rychlostí blesku

12. 09. 2023 | 18:24

Už tento pátek odstartuje nová extraligová sezona PRVNÍM DOMÁCÍM proti Mladé Boleslavi. Už máš vstupenky? S nákupem neváhej, Home Credit Arena se rychle plní. Bílí Tygři odstartují extraligovou sezonu 2023/24 pikantním derby proti Mladé Boleslavi.

MBBOJ2
archivní foto

To si rozhodně nemůžeš nechat ujít! Ještě stále nemáš permici nebo vstupenku? Tak si pospěš, protože tribuny se pro tento duel velmi rychle plní. Ta nejlepší místa seženeš pouze v předprodeji, rozhodně tak nákup nenechávej na poslední chvíli.

A nezapomeň, že jsme si pro tebe připravili celou novinek. Máš se na co těšit! Na co konkrétně?

Nové intro a multimediální prvky

Co by to bylo za sezonu, kdyby si fanoušci nemohli před zápasy užít unikátní předzápasovou multimediální show v hledišti Home Credit Areny. Ani letos nebudeš ochuzen o její novou podobu, která zažije premiéru právě na PRVNÍM DOMÁCÍM. Tak nezapomeň být na svém místě včas, ať ti předzápasová show neuteče!

Rozšíření Klubu legend

Při příležitosti PRVNÍHO DOMÁCÍHO se můžeš těšit na další tři nové členy v tygřím Klubu legend. Po boku Petra Nedvěda, Branka Radivojeviče, Jána Lašáka a dalších legend libereckého hokeje stane trojice jmen z blízké i vzdálenější minulosti, která se výrazným způsobem zapsala do historie klubu. Konkrétní jména se dozvíš až před samotným utkáním, už teď však slibujeme, že se máš nač těšit!

Fanzóna a partnerské aktivity

Zajímavý program si pro tebe chystají také tygří partneři. Už dvě hodiny před začátkem zápasu si před Home Credit Arenou budeš moci zasoutěžit o zajímavé ceny nebo si vyzkoušet hokejové aktivity. Připraveny pro tebe máme také dárky, máš tedy o důvod více dorazit na zápas včas. Můžeš si být jistý, že se ti to vyplatí!

Svijanský Beer Point

Od nové sezony dozná změn také nabídka cateringu. Máš chuť na vychlazené Svijany? Vyraž do nově vybudovaného Svijanského Beer Pointu, který najdeš poblíž hlavního vstupu na místě bývalého dětského koutku. Vychutnej si pivo načepované automatickými pípami RevolMatic, které zrychlí čepování a nikdy neošidí míru!

Cashless stánek

V bufetu mezi hlavním vstupem do Home Credit Areny a fanshopem už nezaplatíš hotovostí. Pro zrychlení obsluhy na tomto exponovaném místě bude nově fungovat v cashless režimu, umožní tedy pouze platbu kartou. Díky tomu se můžeš těšit na rychlejší obsluhu a odbavení zákazníků.

A mnoho dalšího...

To ovšem stále není vše. Dále se můžeš těšit také na upravenou podobu McDonald's Tygří Trefy s novým výběrem soutěžících, nové prvky infotainmentu, přestávkové soutěže a mnoho další. Jak vidíš, máš se v pátek 15. září od 18 hodin nač těšit. Buď u toho! Vstupenky si můžeš tradičně zajistit v síti Ticketportal.

www.hcbilitygri.cz

grafika HCBT

Před extraligovou sezonou 2023/24:

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC s.r.o.

Rok založení: 1956, sloučením Jiskry Kolora a Tatranu - název Lokomotiva Liberec.

Klubové barvy: modrá a bílá.

Adresa: Jeronýmova 494/20, 460 07 Liberec.

Webová adresa: www.hcbilitygri.cz.

Stadion: Home Credit Arena - kapacita: 7500 míst.

VEDENÍ KLUBU:

Prezident: Petr Syrovátko.

Viceprezident a jednatel: Mgr. Lukáš Přinda.

Viceprezident: Petr Syrovátko ml.

Generální manažer a jednatel: Ctibor Jech.

Tiskový mluvčí a PR manažer: Martin Kadlec.

REALIZAČNÍ TÝM:

Trenér brankářů: Martin Láska.

Videokouč: Aleš Vladyka.

Kondiční trenér: Aleš Pařez.

Skill coach: Jiří Bermann.

Vedoucí týmu: Tomáš Krupka.

Kustodi: Jan Plodek, Aleš Vála a Jiří Jaroš.

Fyzioterapeut: Vítek Jančařík.

Lékaři: MUDr. Dušan Morman a MUDr. Roman Mizera.

ZMĚNY V KÁDRU:

Přišli: Dávid Hrenák (brankář; Greenville Swamp Rabbits/ECHL), Michael Schnattinger (brankář; Kamloops Blazers/WHL), Vojtěch Budík (obránce; HC Škoda Plzeň), Ronald Knot (obránce; Tucson Roadrunners/AHL), Ian McCoshen (obránce; Ässät Pori/Fin.), Jayce Hawryluk (útočník; Utica Comets/AHL), Kelly Klíma (útočník; BK Mladá Boleslav), Miroslav Mucha (Greenville Swamp Rabbits/ECHL).

Odešli: Petr Kváča (brankář; Rögle BK/Švéd), Jakub Neužil (brankář; bez angažmá), Uvis Janis Balinskis (obránce; Florida Panthers/NHL), Richard Nedomlel (obránce; HC Oceláři Třinec), Ondřej Vitásek (obránce; bez angažmá), Jan Štibingr (obránce; BK Mladá Boleslav), Michael Frolík (útočník; Rytíři Kladno), Petr Jelínek (útočník; konec kariéry), Jan Ordoš (útočník; Banes Motor České Budějovice).

Trenér: Filip Pešán (4.8.1978). Asistenti: Jiří Kudrna (6.7.1976) a Boris Žabka (SR; 20.5.2004).

čtk