Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

První domácí utkání Bílých Tygrů v nové sezoně je za dveřmi! Na co se v neděli 18. září můžete těšit?

13. 09. 2022 | 12:21

Už v neděli 18. září se Tygři od 16 hodin představí proti kladenským Rytířům v PRVNÍM DOMÁCÍM extraligovém zápase nové sezony. A těšit se můžete na tradiční nabitý doprovodný program!

hofans
archivní ilustrační foto

Klub legend

Před samotným startem zápasu otevře své brány u příležitosti 20 let od odehrání prvního extraligového zápasu v Liberci Klub legend Bílých Tygrů Liberec. Ten na utkání zároveň přivítá hned trojici prvních členů, kterými se stanou Jaroslav Kasík, Jiří Peřina a Ján Lašák. Slavnostní ceremoniál, během nějž se zmíněné trio stane historicky prvními členy tygřího Klubu legend, bude předcházet úvodu utkání. Rozhodně tak na svá místa dorazte včas!

grafika HC BT

Tombola je zpět

V ochozu se můžete těšit také na oblíbenou Hokejovou tombolu 50 na 50. Znovu tak dostanete příležitost si domů odnést parádní výhru. Princip je jednoduchý - mladí Tygři z hokejové Akademie budou nabízet v Home Credit Areně tikety, z jejichž prodeje vznikne celková vybraná částka. Její polovina poputuje na konto Akademie Bílých Tygrů, druhou polovinu pak získá vylosovaný výherce. Odnést si tak můžete až 50 000 Kč!

Nová přestávková soutěž

Součástí první přestávky se stane nová vědomostní soutěž Desítka x2. V ní dvojice tygřích fanoušků poměří své znalosti o Bílých Tygrech a jejích dvaceti letech v extralize. Vyhrát budete moci jako vždy zajímavé ceny. Myslíte si, že o Bílých Tygrech víte vše? Pak budete mít možnost své vědomosti předvést!

Aktualizovaná McDonald's Tygří Trefa

Zpět je také oblíbená McDonald's Tygří Trefa, na kterou se můžete těšit tradičně během druhé přestávky. Doznala však několika drobných změn. Tou nejvýraznější je, že máte ještě větší šanci vyhrát! Otvory v desce v bráně budou totiž nově tři. Zatímco za prostřední otvor získáte i nadále jackpot ve výši dle počtu diváků, nově můžete mířit i na díry po stranách desky, které znamenají fixní výhru 2 500 Kč. Budete riskovat, nebo hrát na jistotu?

Nenechte si PRVNÍ DOMÁCÍ ujít!

Jak vidíte, máte se v neděli od 16 hodin nač těšit. Buďte u toho! Vstupenky si můžete tradičně zajistit v síti Ticketportal, případně na Rotundě, která bude otevřena v neděli od 14 hodin.

www.hcbilitygri.cz