Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

První domácí zápas nové sezony proti sobě postaví Tygry a Rytíře. Hraje se od 16 hodin, arena se otvírá v 15.00

17. 09. 2022 | 19:48

Bílí Tygři se poprvé v nové sezóně představí před svými fanoušky a rozhodně je na co se těšit! Tři hráči budou uvedeni do libereckého Klubu legend, Michael Frolík nastoupí proti svému mateřskému klubu a zpět bude i tradiční doprovodný program. Nenechte si ujít první domácí utkání! Souboj libereckých Bílých Tygrů s kladenskými Rytíři odstartuje v Home Credit Areně v neděli od 16:00!

hoKladnounor22
archivní foto

Dvě prodloužení

Liberečtí hokejisté vstoupili do nové sezóny pravou nohou, když uspěli na ledě Hradce Králové. Napínavé a vyhrocené utkání nabídlo góly až v poslední třetině a za stavu 1:1 nakonec dospělo až do prodloužení, v němž Tygrům vystřelil druhý bod Uvis Janis Balinskis.

Také Rytíři ve svém prvním zápase prodlužovali. Ještě pět minut před koncem ale vedli na nadupanými Pardubicemi 4:2 a vypadalo to, že zapíší plnohodnotnou výhru. Dynamo ovšem stihlo vyrovnat a následně uspělo v nastaveném čase.

Koho sledovat

Lotyšský obránce Uvis Janis Balinskis odehrál svůj první soutěžní duel za Liberec a rozhodně o sobě dal vědět. V utkání byl velmi aktivní na obou stranách kluziště a nakonec si připsal i vítěznou trefu, když při přesilovce v prodloužení zužitkoval nahrávku Tomáše Filippi.

Teprve třiadvacetiletý Adam Kubík měl loni velmi povedenou sezónu a minimálně v prvním kole té nové na své výkony navázal. Odchovanec Rytířů se proti Pardubicím trefil hned dvakrát a měl tak lví podíl na zisku cenného bodu.

Frolík proti svým

Liberec v létě přivedl do svých řad zvučnou posilu v podobě Michaela Frolíka, který hokejově vyrostl právě na Kladně. Už ve druhém extraligovém kole tak vítěz Stanley Cupu nastoupí proti svému mateřskému klubu. Jedno utkání už přitom proti Rytířům sehrál v přípravě, kdy s připsal jeden gól a dvě přihrávky. Za zmínku stojí také to, že proti Severočechům nastoupí Jakub Klepiš, jenž minulý ročník oblékal dres šelem.

Okamžiky před prvním domácím zápasem se navíc ponesou ve slavnostním duchu, jelikož dojde k uvedení tří hráčů do Klubu legend Bílých Tygrů. Více se dočtete zde. Jak si svěřenci Patrika Augusty povedou v prvním střetnutí před svými fanoušky? To se dozvíme už v neděli! Úvodní buly padne klasicky v 16:00, přijďte náš tým podpořit na PRVNÍ DOMÁCÍ!

Foto z www.hcbilitygri.cz

Organizační záležitosti:

Prodej vstupenek

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na všechna domácí utkání základní části zcela zdarma. Jednorázové vstupenky si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal.

Režim v Home Credit Areně

Na rozdíl od přípravných zápasů bude již tygří domácí Home Credit Arena v plném provozu. Otevřeny tak budou veškeré stánky s občerstvením. K dispozici bude také otevřená kamenná prodejna tygřího fanshopu i stánek s fanpředměty umístěný u infopultu. V případě jakýchkoli problémů vám právě na infopultu budou k dispozici hostesky, které vám pomohou potíže či dotazy zodpovědět a vyřešit.

Po opuštění arény se stává vstupenka neplatnou a nebude umožněn opakovaný návrat. Pro kuřáky bude k dispozici kuřárna, kterou naleznete u vchodu A0 směrem od centrálního parkoviště.

Před extraligovými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. V neděli tak bude Rotunda otevřena od 14 hodin a budete si zde kromě vstupenek na přípravu moci zakoupit také permanentní vstupenky či vstupenky na další extraligové zápasy.