Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Slogan "Nikdo není větší než TÝM" dominuje dresům, v nichž budou Tygři nastupovat do utkání CHL

04. 08. 2019 | 15:01

Nová sezona Champions Hockey League se pomalu blíží a a jako vždy se k ní váží také povinné oficiální záležitosti. Jednou z nich je například focení, během nějž Bílí Tygři představili trikoty, které budou pro tento ročník v CHL oblékat.

hoDresy
Foto z www.hcbilitygri.cz

Je již tradicí, že dresy pro zápasy Champions Hockey League bývají zcela odlišné od těch extraligových. A ani tato sezona nebude výjimkou. Trikoty pro všechny účastníky CHL připravuje společnost Warrior, s níž Bílí Tygři společně design nových dresů vytvořili. A rozhodně je nač se těšit!

Základní barvy domácí a hostující sady nijak nepřekvapí. V obou případech kopírují extraligové barvy, domácí dresy tak budou bílé, zatímco ve venkovních zápasech budou Bílí Tygři oblékat tmavě modré trikoty. Dominantami obou variant pak jsou loga partnerů Champions Hockey League či logo soutěže a samozřejmě rovněž to nejdůležitější logo, tedy Bílý Tygr, který je na dresu vyšit.

Za zmínku stojí dva pruhy, které navazují na dosavadní tygří "pruhovaný" vizuál, ovšem v unikátní a aktualizované formě, která bude použita pouze na dresech v Champions Hockey League. Třešničkou na dortu je heslo "Nikdo není větší než TÝM", které doplňuje konce rukávů.

Extraligové kluby, které budou v nadcházející sezoně nastupovat v CHL, se dohodly, že budou společnými silami v Evropě reprezentovat Český hokej. Logo hokejové svazové organizace tak naleznou fanoušci nejen na pravém rukávu tygřího dresu, zdobit bude i dres Třince, Plzně či Hradce Králové.

Podívejte se sami, v jakých dresech budou Bílí Tygři v novém ročníku Champions Hockey League nastupovat!

 

převzato z www.hcbilitygri.cz