Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

To, že bodujeme, mi dodává energii do další práce, říká Dávid Gríger, Vítkovicím vsítil dvě branky

25. 01. 2021 | 18:25

Tygři i v nedělním utkání s Vítkovicemi potvrdili, že se jim v novém roce daří. Důležitým mužem zápasu se stal Dávid Gríger, který Ostravanům vsítil dvě branky. Hráč s číslem dvanáct, jenž nedávno prodělal zranění, se ale zpět příliš neohlíží a chce v dosavadních lednových výsledcích s týmem pokračovat. "Nechci nic zakřiknout, musíme se snažit body sbírat v každém utkání i nadále a nejlépe po třech," dodává liberecký útočník.

hokej gríger1 PP 8595
Foto: www.hcbilitygri.cz

Jak bys zhodnotil zápas?
Vstup do utkání byl dobrý, první dvě třetiny se podařily. Škoda, že jsme si to v poslední části zkomplikovali a museli se trošku bát o výsledek až do konce.

Vstřelil jsi dvě vybojované branky, z nichž jedna musela být ještě dodatečně potvrzena rozhodčím, dělají ti právě tyto trefy větší radost?
Je úplně jedno, kdo je autorem a jak gól padne. Důležitý je na konci výsledek a ten je pro nás po tomto utkání super. Bereme tři body, za což jsme strašně rádi. Jsem šťastný, že mé branky pomohly mužstvu a výhru se nám v závěru podařilo týmově uhájit.

V lednu se vám zatím podařilo bodovat zatím úplně ve všech zápasech, co říkáš na aktuální formu mužstva?
Do každého utkání jdeme na sto procent s tím, že chceme vyhrát a urvat co nejvíce bodů. Musím zaklepat, je skvělé, že se nám v každém zápase tohoto roku zatím podařilo získat nějaké body, protože každý se počítá. Nechci ale nic zakřiknout, musíme takto dále pokračovat a sbírat jich co nejvíce, nejlépe pro nás tedy po třech.Foto: www.hcbilitygri.czPřed pár týdny ses vrátil na led po zranění, mohl bys prozradit, co tě limitovalo?
Měl jsem problémy s natrženým tříslem, takže šlo o svalové zranění. Díky bohu, že už to mám za sebou. Jsem tu a chci pomoci týmu v každém zápase na sto procent. Jsem velmi rád, že jsem opět na ledě a můžu zase hrát.

Jak se cítíš na ledě teď, když jsou zápasy v krátkém časovém intervalu po sobě?
Je toho hodně, skočil jsem prakticky do rozjetého vlaku. Ze začátku to nebylo jednoduché, ale každé utkání je o něco lepší a dostávám se do to toho zpět. Jak říkám, je důležité, že v zápasech bodujeme. O to mám potom větší radost a dodává mi to i další energii do práce. Takže super a doufám, že budeme i nadále ve stejném duchu pokračovat.

www.hcbilitygri.cz