Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tradici nemůže zastavit ani pandemie. Tygří fotbalová exhibice v Rozstání bude

08. 06. 2021 | 9:36

Ani v této sezoně nebude v rámci letní přípravy chybět tradiční fotbalová exhibice v Rozstání. Do kalendáře si rozhodně označte pátek 18. června, kdy se tento oblíbený fotbalový souboj uskuteční!

fotbalOBecBtrankar
ilustrační foto

Tradici nemůže zastavit ani pandemie. Každoroční oblíbená fotbalová exhibice v Rozstání vypukne v pátek 18. června od 17 hodin. Ještě předtím však od 15 hodin proběhne také turnaj malých fotbalistů, v němž se malí Bílí Tygři střetnou se svými fotbalovými vrstevníky.

Hlavní vrchol programu v podobě souboje A-týmu Bílých Tygrů s fotbalisty TJ Sokol Rozstání, jež nastupuje v liberecké 1.B třídě, odstartuje v 17:00. Že se v konkurenci fotbalistů Bílí Tygři neztratí, ukázali už v posledních letech.

Před čtyřmi lety zápas přinesl hokejový výsledek, když Tygři zvítězili 5:4, následně se pro změnu radovalo Rozstání po penaltovém rozstřelu 3:2. Předloni vládli znovu naši hokejisté po výhře 3:0, vloni pak souboj přinesl vítězství Tygrů 4:3. Rozstání tak má pořádnou motivaci po dvou prohrách znovu vítězit.

Velkým lákadlem bude jako vždy i autogramiáda A-týmu, která proběhne po skončení samotného exhibičního zápasu. Fanoušci tak mohou získat podpis jak tradičních opor, tak čerstvých posil.

Celá akce bude probíhat za dodržená aktuálních protiepidemických opatření. U vstupu bude připraveno testovací místo Červeného kříže, které umožní návštěvníkům nechat si provést antigenní test na onemocnění COVID-19. Aktuální opatření budou zveřejněna před akcí z důvodu jejich potenciální změny.

Nenechte si i přes veškerá nutná opatření oblíbenou fotbalovou exhibici ujít! Těšit se na ni můžete už v pátek 18. června na fotbalovém hřišti v Rozstání!

www.hcbilitygri.cz