Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty Bílých Tygrů

24. 03. 2024 | 11:44

Co by to bylo za sezónu, kdyby ji Tygři nezakončili obvyklým setkáním s věrnými fanoušky zvaným OFF Párty. V letošním ročníku se tato zvyklost vrátila ke své starší a osvědčené podobě, kdy byli hráči „A“ týmu rozmístěni po prostorách ČS Klubu. Doprovodný program pak zařídila liberecká juniorka, která se v rámci čtvrtfinále utkala s Kometou.

autogram24
Na autogramiádě bylo těsno...

Jiří Kudrna o autogramiádě

Je to skvělá posezónní akce, na které se můžeme potkat s fanoušky. Dnes jich dorazila opravdu hromada. Moc jsem si to užil.

Každoroční tradice odstartovala úderem šestnácté hodiny, kdy byly do útrob liberecké Home Credit Areny vpuštěny první davy příznivců. Tygři byli rozmístěni na různých místech v prostorách ČS Klubu maximálně po čtyřech, aby se ve finále dostalo na každého. „Já si myslím, že se to povedlo, protože přišlo spoustu lidí. Věřím, že měli radost a každý si zde přišel na své. Za mě je skvělé, že se to spojilo s juniorským hokejem, takže si mohli následně zafandit a vytvořit klukům skvělou atmosféru,“ pochválil koncept OFF Párty Ronald Knot.

S početnými frontami se museli vypořádat nejen zkušení matadoři, ale i mladé pušky, které zažily průlomové či první sezóny u „áčka“. Nejdelší čas na svém stanovišti strávila trojice Daniel Král, Jakub Rychlovský a Adam Najman, kteří zástupy lidí „odbavovali“ ještě po půl šesté. Napilno měl ale také stoleček ve složení Tomáš Filippi, Jaroslav Vlach a Martin Faško-Rudáš.

Michalové Birner a Bulíř rozdávající podpisy. Foto: www.hcbilitygri.czPo odbytí páté hodiny bylo vhozeno úvodní buly juniorského zápasu, a tak se početná část návštěvníků přesunula ke sledování hokeje. Zbytek fanoušků ještě sbíral poslední chybějící podpisy či využíval doprovodných aktivit. Ti nejmenší si pak mohli dopřát popcorn a cukrovou vatu úplně zadarmo. Po posledním tahu fixy se také Tygři přesunuli na tribuny, kde ale bohužel přihlíželi těsné prohře 2:4. „Já osobně mám takové akce rád. Moje dcera chodí do třídy s dcerou Tomáše Filippi, takže to pro nás je o to speciálnější,“ svěřil se tatínek jedné z malých fanynek.

Celá akce proběhla ve velmi přátelské a uvolněné atmosféře a perfektně si ji užili jak fanoušci, tak samotní hráči. Bílí Tygři vám tímto děkují za podporu v uplynulé sezóně a těší se na vás v té následující!

www.hcbilitygri.cz