Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tradiční fotbalová exhibice pro Bílé Tygry! TJ Sokol Rozstání přestříleli 8:5

18. 06. 2022 | 14:21

Tak jako každý rok si ani letos šelmy nenechaly ujít tradiční exhibici! A opět je nečekalo nic snadného, jejich soupeř TJ Sokol Rozstání totiž v poslední sezoně ovládl krajskou 1.B třídu. Liberečtí hokejisté ovšem ukázali, že jim ani kopačky nejsou vůbec cizí a kvalitního soka před plnými ochozy fanoušků přetlačili poměrem 8:5. Program následně pokračoval autogramiádou A-týmu a závěr večera návštěvníkům zpestřila lokální kapela Těla.

rozstání22
Foto: www.hcbilitygri.cz

„Je to úplně jiný sport, s míčem si moc nerozumím, tak jsem za bránu rád,“ usmíval se Petr Kváča, jenž se mezi tři tyče postavil i v pro něj neobvyklém sportu. „Je super si to zkusit proti klukům, co to opravdu umí. Kvalitu tam mají úžasnou, pro nás skvělá letní průprava. Padlo hodně gólů, přišlo dost lidí a i počasí vyšlo, parádně jsem si to užil!“

Fotbalové odpoledne si nemohl vynachválit ani navrátilec do tygří smečky a jedna z hlavních tváří Michal Bulíř, který se postaral o hattrick: „Jedno z našich nejlepších představení za poslední roky!“ liboval si. „Dali jsme dohromady skvělý tým, doufám, že to fanoušky bavilo. My sem jezdíme rádi, panuje tu skvělá atmosféra.“

Foto: www.hcbilitygri.czVečer následně pokračoval autogramiádou A-týmu, na níž se fanoušci mohli setkat se svými oblíbenci tváří v tvář. Pro podepsané dresy a kartičky se utvořila dlouhá fronta. „Na tohle se jako hráč vždy těšíte. Když vidím, kolik lidí přijelo, dělá mi to radost,“ řekl David Aubrecht. Třešničku na dortu večeru budiž kapela Těla, které patřil zbytek celé akce.

Bílí Tygři Liberec - TJ Sokol Rozstání 8:5

Sestava Bílých Tygrů: Kvaky - Vlašák, Peši, Čahy, Bulda, Štajny, Jelen, Lase, Štibi, Fašo, Šípák. (Střídali: Dery, Najmi, Seba, Aubi, King)

www.hcbilitygri.cz