Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tygří gameři v ENYAQ Hockey League končí těsně před branami čtvrtfinále

20. 02. 2022 | 7:36

Tygří gameři se do vysněného čtvrtfinále play-off ENYAQ Hockey League neprobojovali. Jejich cesta soutěží skončila v osmifinálovém kole na ovladačích Kladna, které sérii vyhrálo 3:1 na zápasy. Liberečtí hráči byli v těžké pozici, do osmifinále totiž vstupovali jen ve dvou místo tradičních tří. Jedno utkání tedy bylo automaticky kontumováno ve prospěch soupeře.

esportILustr
ilustrační foto

V prvním hraném zápase podlehl jelenn61 kladenskému gamerovi hajsmi 0:3, když nenašel zbraň na soupeřovu defenzivu. Naději na zvrat vykřesal asgardiik, který byl naopak produktivní a protihráče Mikycz71 porazil 5:1. Naši hráči pak potřebovali zabrat také v následné čtyřhře, což už se bohužel nepovedlo. V zápase padla jediná branka a radovalo se z ní Kladno.

Naši gameři tedy v ENYAQ Hockey League končí těsně před branami čtvrtfinále. Děkujeme za reprezentaci v průběhu celé sezóny!

www.hcbilitygri.cz