Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tygří redakce ovládla hlavní kategorii v republikové soutěži sportovních webů

29. 07. 2019 | 6:06

Bílí Tygři neslaví úspěchy pouze na sportovním poli. Společnost eSports.cz jako každý rok vyhlásila nejlepší redaktory a klubové redakce za sezónu 2018/19. A právě tygří redakce ovládla hlavní kategorii!

Společnost eSports.cz, jež zajišťuje tygří web, spravuje 13 ze 14 extraligových klubových webů. Krom nich se zároveň stará o většinu webů ve WSM lize nebo ve fotbalových soutěžích, ale také například o oficiální stránky hokejové Ligy mistrů. Celkově patří do jejího portfolia stovky webových stránek v Česku i v zahraničí a sdružuje více než 1200 novinářů.

Tvůrci klubového webu Bílých TygrůKaždoročně jsou mezi nimi společností oceněni ti nejlepší a v hlavní kategorii, tedy v kategorii Nejlepší redakce, vystoupali Bílí Tygři Liberec na 1. místo! V pořadí předstihli vítěze posledních dvou ročníků ankety, kterým se stal Mountfield HK. Tomu tentokrát patřila až druhá příčka.

Pro Bílé Tygry jde v sedmnácti ročnících této ankety teprve o druhé vítězství. Naposledy se redakci podařilo na tuto příčku dosáhnout v roce 2010.

Kromě tohoto triumfu se redaktoři Bílých Tygrů umístili také v individuálních kategoriích. Vladimír Vykoukal byl vyhlášen 5. nejlepším v kategorii Objev roku, Dominik Jakubec pak obsadil 3. pozici v kategorii Šéfredaktor roku.

Liberečtí redaktoři se navíc kromě těchto ocenění budou v rámci společnosti eSports.cz podílet na zpravodajství ze sportovních událostí v České republice či v zahraničí, konkrétně například na Channel One Cupu v Rusku, Švédských hokejových hrách nebo na příštím hokejovém mistrovství světa.

Bílí Tygři tak potvrzují, že nepatří k nejlepším pouze na ledě, ale také na poli komunikace s fanoušky.

www.hcbilitygri.cz