Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Utkání s tradičním doprovodným programem pro děti se blíží. Novoroční soutěž je tentokrát pro malé Tygří malíře

22. 12. 2019 | 14:40

Extraligový ročník s letopočtem 2019/2020 je v plném proudu a rychle se blíží také utkání s tradičním doprovodným programem pro děti. To Bílí Tygři tentokrát naplánovali na neděli 26. ledna 2020, kdy v Home Credit Areně hostí hradecký Mountfield. Stejně jako v předchozích letech je i v této sezóně program spojený se soutěží pro naše nejmenší fanoušky. Tentokrát budou mít nejvyšší šance děti, které rády malují!

hokej děti fandí
Foto: www.hcbilitygri.cz

A co za to?

Exkluzivní program pro vítěze soutěže během utkání s Hradcem Králové! Předzápasová komentovaná prohlídka kabiny A týmu, sledování hokeje z luxusních míst Home Credit Areny s nezbytným občerstvením, účast na pozápasové tiskové konferenci a hlavně setkání se samotnými hráči A-týmu Bílých Tygrů.

Okoukala se vám předzápasová videosoupiska Bílých Tygrů?

Zadání soutěže je jednoduché. Namalujte portrét vašeho oblíbeného hráče a pošlete k nám do klubu. Nejlepší portréty vybereme a použijeme v rámci předzápasového programu na multimediální kostce nad ledem při tradičním představovaní naší soupisky. Možné je nakreslit i větší množství našich opor, tím se vaše šance jistě zvýší. Každý hráč však musí být na jednom papíře.

Hotové výkresy naskenujte a zašlete na mailovou adresu redakce@hcbilitygri.cz, popřípadě zasílejte klasickou poštou na adresu klubu. Nezapomeňte na zadní stranu napsat jméno a příjmení autora a pro jistotu také jméno hráče, který je na díle vyobrazen. Přidejte rovněž kontaktní údaje (telefonní číslo, mail).

Soutěže se mohou zúčastnit děti do 12 let (včetně) a uzávěrka pro příjem výkresů je ve středu 15. 1. 2020.

Těšíme se na spolupráci s vámi!

www.hcbilitygri.cz