Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Utkání Teplic s FC Slovan Liberec se musí znovu odložit. Na neurčito, hrací plocha je opět nezpůsobilá

11. 03. 2020 | 11:01

Odložené utkání se Slovanem Liberec se po dnešní ranní kontrole hrací plochy po celodenní vytrvalém dešti opět odkládá. Rozhodčí Pavel Orel, který byl komisí rozhodčích vyslán na obhlídku hrací plochy, neuznal dnes ráno hřiště jako způsobilé. Teplický fotbalový klub to uvedl na svém FB profilu.

FOT15slovanteplice4TOP
archivní foto

"Duel 23. kola FORTUNA:LIGY, který se původně měl hrát v sobotu 29. února a kvůli nezpůsobilému stavu hrací plochy byl odložen na středu 11. března, se neuskuteční ani v tomto termínu, a to ze stejného důvodu," konstatoval na svém webu liberecký Slovan.

Nový termín vzájemného duelu se bude hledat i s ohledem na dnešní rozhodnutí vedení LFA ve věci nařízení Bezpečnostní rady státu. Utkání se mělo odehrát bez diváků a novinářů, neboť sama organizace prvoligového zápasu obnáší kolem stovky osob na stadionu.

Foto: FB FK Teplice

"Trávník na Stínadlech je v posledních týdnech ve velmi špatném stavu, bohužel i přes vytrvalou práci teplických trávníkářů s ním momentálně při delších srážkách nelze mnoho udělat. Podle sond do podloží, které si teplický klub nechal při zhoršující kvalitě trávníku udělat, se zjistilo, že hlavní problém je ve složení podloží, které bude potřeba kompletně předělat. V létě je tak v plánu rozsáhlá rekonstrukce, která bude obsahovat kompletní odstranění podloží minimálně až po topení pod trávníkem, nové založení jednotlivých vrstev a následné položení travních koberců," uvedl teplický klub ke stavu svého stadionu a Stínadlech.

lo