Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Už nikdy nesportuj sám, s mobilní aplikací VYSPO se vhodný parťák najde vždycky

05. 08. 2020 | 18:42

Život po pandemii se doufejme bude dostávat do normálu, počasí takřka ideální, a tak je pravý čas rozpohybovat své tělo a znovu načerpat ztracenou energii! Jak načerpat energii? Ideálně sportem. Skvělou volbou je ryze česká mobilní aplikace VYSPO, v níž si každý jednoduše najde parťáka na sport, cestování či jakoukoli jinou aktivitu.

ODM2cyklo
ilustrační foto

Aplikace je ke stažení necelý rok, ale i za tak krátkou dobu má zhruba 10 tisíc uživatelů a každým dnem komunita amatérských sportovců roste.

V aplikaci VYSPO stačí založit profil, následně založit událost kde zvolíte, kdy, kde a jakou aktivitu chcete podniknout a nebo se přihlásíte do už založené události. Poznáte tak spoustu nových přátel, vylepšíte svou fyzickou kondici a zapomenete tak na „dobu karanténovou“.
V aplikaci lze zadat svou polohu a pokud si ve vašem okolí založí jiný uživatel událost, přijde vám notifikace. Díky tomu vám žádná aktivita neunikne a vy se můžete plně věnovat sportu bez výmluv a aktivně se tak seznamovat.

V seznamování vám nebrání ani pokud nejste sportovec profesionálních kvalit. V aplikaci můžete zvolit úroveň spoluhráče/protihráče a díky tomu se můžete seznamovat i pokud jste úplný začátečník.
VYSPO je součástí startupového akcelerátoru PERRY TALENTS, který napomáhá s dalším rozvojem aplikace, a tak se můžete těšit na spoustu vylepšení.

Aplikace je ke stažení zdarma na App Storu a Google Play.
iOS: https://apps.apple.com/cz/app/vyspo/id1454806186?l=cs
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.vyspo.app.mobile&hl=cs

TZ