Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V sezoně 2021/22 čeká fanoušky Bílých Tygrů hned 28 domácích zápasů v základní části!

26. 07. 2021 | 12:45

Permanentní vstupenka na sezonu 2021/22 se vyplatí ještě o něco více, než kdy jindy. V nadcházejícím ročníku totiž fanoušky čeká zvýšená porce duelů v základní části Tipsport extraligy!

hokej aréna
Foto: www.hcbilitygri.cz

Hokejová sezona 2021/22 přináší pro Tipsport extraligu ledního hokeje zásadní změnu. V nejvyšší české soutěži se tentokrát představí hned 15 týmů, což automaticky znamená jediné - navýší se také počet odehraných zápasů každého týmu.

A půjde o vskutku atraktivní duely - do extraligy totiž postoupili Rytíři Kladno, jejichž dres hájí nestárnoucí legenda Jaromír Jágr. Tento souboj je sám o sobě zárukou zajímavé podívané.

S permanentkou na sezonu 2021/22 vám ani jeden z 28 domácích zápasů v základní části neunikne. Jako každý rok totiž permanentní vstupenka zahrnuje vstup na všechny duely základní části. Zvýšená porce domácích utkání v novém ročníku na tomto nic nemění.

Předběžný rozpis

V tuto chvíli již navíc známe předběžný rozpis zápasů, fanoušci už si tak pomalu mohou do kalendáře zapisovat konkrétní termíny, v nichž Bílí Tygři přivítají své soupeře. Startujeme už v pátek 10. září, kdy Bílí Tygři na ledě Home Credit Areně přivítají Mountfield HK.

Zapište si určitě také pátek 17. září, kdy poprvé v novém ročníku zavítá pod Ještěd Kladno. Těšit se ale můžete na celou řadu dalších zajímavých duelů, například v pátek 29. listopadu dojde v aréně na reprízu finále s Třincem. A tradicí je také oblíbené vánoční utkání, které čeká Tygry 23. prosince s Kladnem.

Rozpis základní části 2021/22 naleznete ZDE. Termíny se samozřejmě ještě mohou změnit s ohledem na program jednotlivých týmů či v návaznosti na obsazenost domácích arén extraligových týmů.

Jedno je ale už teď jisté - máme se společně na co těšit! Zajistěte si svou permanentku a nenechte si ani jeden ze zápasů uniknout! Více informací, jak na to, naleznete ZDE!

www.hcbilitygri.cz