Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vezměte děti bruslit! Bílí Tygři 22. června pořádají nábor. Brusle, rukavice i přilbu s sebou

14. 06. 2019 | 10:15

Přijďte si s dětmi v sobotu 22. června vyzkoušet hokejový trénink přímo na ledě Svijanské Areny! Pod vedením zkušených libereckých trenérů si vaše ratolesti budou moci vyzkoušet, jaké to je být Bílým Tygrem.

hoNábor
Foto www.hcbilitygri.cz

Ani s blížícím se létem Tygři nezahálejí. Nejen A-tým, ale také jednotlivé mládežnické kategorie si od 17. června užijí týdnu na ledě. Nyní si to samé mohou vyzkoušet i vaši potenciální malí Bílí Tygři! Mládežnická základna pořádá v sobotu 22. června od 10:00 do 11:30 speciální náborový trénink těch nejmenších, kterého se budou moci zúčastnit také vaše děti.

Na ledě bude přítomen i velice populární klubový maskot, který dětem jistě zpestří celou akci. Pro malé bruslaře bude rovněž nachystané malé pohoštění formou ovoce, které se v předchozím roce setkalo s velmi kladnou odezvou.

Co si vzít s sebou? Především zájem o hokej. Pokud je to možné, přibalte vašim dětem také brusle, lyžařské (či hokejové) rukavice a helmu, přičemž postačí i ta cyklistická.

Přijďte si se svými ratolestmi užít zábavný trénink pro ty nejmenší! Kdo ví, třeba se právě z vašeho dítěte stane nový Bílý Tygr!

www.hcbilitygri.cz