Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vstupenky na atraktivní zápas se sousedem z Mladé Boleslavi mizí, v prodeji je už i čtvrté patro

20. 09. 2019 | 14:07

V neděli čeká Bílé Tygry první derby nové sezony. Do Home Credit Areny zavítá BK Mladá Boleslav, což vždy slibuje pořádně ostrý souboj! Nenechte si tento zápas ujít, vstupenky rychle mizí.

ho1MBtitulka2
archivní foto

O domácí derby je tradičně velký zájem. Necelý týden před utkáním tak je většina arény vyprodána a místa zbývají téměř výhradně ve 4.NP. Pokud si tak tento pikantní zápas, v němž se v Home Credit Areně opět představí například bývalý kapitán Martin Ševc, ujít, pak byste s nákupem rozhodně neměli otálet.

Vstupenky můžete kupovat online v síti Ticketmaster, případně také na hlavní pokladně Home Credit Areny (tzv. na Rotundě). Otevírací doba Rotundy je v pondělí a od středy do pátku od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. V úterý je Rotunda otevřena pouze od 13 do 18 hodin, v den konání akce pak vždy dvě hodiny před akcí. V neděli tak bude před hokejem otevřena od 14 hodin.

Zajistit si zároveň můžete také vstupenky na všechny domácí zápasy základní části. Tuto letošní novinku si Bílí Tygři pro fanoušky připravili na základě opakovaných dotazů na možnost nákupu s dostatečným předstihem. V praxi to znamená, že si už nyní můžete zakoupit vstupenky například na lednové či únorové souboje.

V den konání utkání není z technických důvodů na hlavní pokladně Home Credit Areny (na Rotundě) možné nakupovat vstupenky na jiné zápasy, než právě na utkání hrané v ten den. Ostatní zápasy budou v daný den v prodeji pouze online.

Nenechte si nedělní souboj s Mladou Boleslaví a rovněž další nejbližší domácí zápasy Bílých Tygrů ujít!

www.hcbilitygri.cz