Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vyrazte podpořit Bílé Tygry do Augsburgu! Klub přichystal fanouškům autobusovou dopravu zdarma

25. 09. 2019 | 10:29

Bílé Tygry čeká 8. října klíčový zápas skupinové fáze Champions Hockey League. Vyražte do Augsburgu spolu s nimi a pomozte jim! Klub se rozhodl podpořit fanoušky a zaplatí pro ně autobusovou dopravu, zájemci si tak hradí pouze vstupenku, kterou pro ně klub zajistí.

hokej 1 min.php
Foto: www.hcbilitygri.cz

Champions Hockey League se blíží k závěru své skupinové fáze. Situace je v tuto chvíli jasná - Bílí Tygři potřebují v závěrečném dvojutkání s Augsburgem dvakrát zvítězit. Už první z obou soubojů, který se odehraje 8. října v Augsburgu, tak bude veledůležitý. Hráči budou potřebovat veškeré fandění, které je požene vpřed!

Klub se proto rozhodl fanoušky v jejich výjezdu podpořit a na zmíněný zápas jim poskytnout autobusovou dopravu do Augsburgu a zpět zdarma. Fandové, kteří se rozhodnou s Bílými Tygry do Německa vyrazit, tak za výjezd zaplatí pouze 500 Kč, což odpovídá ceně vstupenky do hostujícího sektoru Curt Frenzel Stadium. Všechny vstupenky do tohoto sektoru jsou na stání, zajištěny budou klubem a distribuovány budou na místě.

Máte zájem s Bílými Tygry vyrazit do Augsburgu? Pak neváhejte! Registrovat se můžete pomocí formuláře níže!

Na výjezd se přihlaste ZDE.

Hlásit se můžete do čtvrtka 3. října. Do stejného dne je také nutné uhradit cenu vstupenky 500 Kč, a to na bankovní účet:

Číslo účtu: 4200014229/6800
Variabilní symbol: 8102019
Zpráva pro příjemce: Augsburg - jméno přihlášené osoby či přihlášených osob, za něž platíte

Nenechte si zápas na horké půdě německého Augsburgu ujít! Jde o všechno, Tygři budou potřebovat každého fanouška!

Předpokládaný harmonogram

8. října 9:00: Odjezd od Home Credit Areny
8. října cca 15:00: Příjezd do Augsburgu, volný program
8. října 19:30: Začátek utkání Augsburger Panther - Bílí Tygři Liberec
Po utkání (nejpozději cca 23:00): Odjezd z Augsburgu
9. října cca 5:00: Příjezd do Liberce

www.hcbilitygri.cz