Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vyrazte s permanentkou Bílých Tygrů už za týden na Benátskou s 40% slevou!

18. 07. 2019 | 19:31

S nákupem permanentky Bílých Tygrů získávají fanoušci každoročně spoustu výhod. Také letos jsme si pro naše příznivce připravili řadu novinek. Díky permanentní vstupence na sezonu 2019/20 můžete například vyrazit na hudební festival Benátská! 2019 se slevou 40 %!

benátská
Foto: www.hcbilitygri.cz

Slevu 40 % bude možné uplatnit při nákupu vstupenky přímo na místě. K jejímu odečtení z ceny bude nutné při nákupu předložit svou permanentní kartu (nikoli Bonus Kartu) a prokázat se průkazem totožnosti. Slevu lze využít jak na celofestivalovou vstupenku, tak na vstupenky na jednotlivé dny. Na jednu permanentku můžete získat slevu na jednu festivalovou vstupenku.

"Chceme, aby se naši fanoušci skvěle bavili nejen na hokeji, a festival Benátská! je bezpochyby největší kulturní prázdninovou akcí v našem regionu. I proto jsme nesmírně rádi, že jednou z výhod permanentní vstupenky na sezonu 2019/20 je také 40% sleva na tuto hudební událost, kde se mohou naši příznivci mimo jiné potkat i s hráči Bílých Tygrů." říká Tomáš Mikač z obchodního oddělení.

Na letošním festivalu Benátská!, který se koná od čtvrtka 25. července do soboty 27. července ve sportovním areálu ve Vesci, se můžete těšit na skvělé hudební zážitky. Už ve čtvrtek vystoupí legenda české scény Karel Gott, v pátek se pro změnu fanousci dočkají švédských Europe. Mezi další hvězdy festivalu patří například Anna K., Ben Cristovao a Chinaski, chybět nebudou ani zástupci liberecké scény Paulie Garand, Sebastian, Hank a další.

Pro všechny návštěvníky bude k dispozici také doprovodný program, na němž se stejně jako v posledních letech budou podílet také Bílí Tygři. Těšit se tak opět můžete na tygří stan, v němž si budete moci vyzkoušet netradiční aktivity, zasoutěžit si o zajímavé ceny a nebo se setkat s hráči tygřího A-týmu.

To vše si letos díky permanentce Bílých Tygrů můžete užít se slevou 40 % a ušetřit tak až několik set korun oproti ceně vstupenek na místě. Nenechte si oblíbený letní festival Benátská ujít! Zajistěte si své místo v Home Credit Areně a získejte tuto i řadu dalších skvělých výhod!

www.hcbilitygri.cz